SELECT navigator__module_banners.*, navigator__module_banners_types.template FROM navigator__module_banners INNER JOIN navigator__module_banners_types ON navigator__module_banners.type_id = navigator__module_banners_types.type_id WHERE (category_id = "2") AND (expires > '2024-04-26 23:05:56' or isnull(expires)) AND (max_impressions = 0 OR num_impressions < max_impressions) ORDER BY RAND() LIMIT 0,1

Чи можуть накласти арешт на спадщину?

15.03.17
Фото.Чи можуть накласти арешт на спадщину?

Спадщина ?! Вихід є - зняти арешт з спадщини!

Центр спадщини допоможе зняти арешт з спадщини. Допоможемо оформити спадщину в арешті. Надаємо реальну юридичну допомогу спадкоємцям, допоможемо отримати будь-який спадок в Києві та Київській області.

Коли і як спадкоємець дізнається про те, що успадковане майно під арештом?

Після смерті спадкодавця, спадкоємець написав у нотаріуса заяву про прийняття спадщини. Нотаріус завів спадкову справу і дав список документів спадкоємцю, які необхідно зібрати для видачі свідоцтва про спадщину. Нотаріуси, коли заводять спадкову справу, перевіряють два моменти:

1) чи є вже раніше заведена спадкова справа за цим спадкодавцеві;

2) чи є заповіт померлого спадкодавця.

При відкритті спадкової справи, як правило, нотаріуси не перевіряють спадок в арешті чи ні. У більшості випадків арешт успадкованого майна спливає коли проходить 6 місячний термін, з дня смерті спадкодавця, коли вже потрібно отримувати свідоцтво про право на спадкове майно. І ось, тут, як правило, в день, коли призначена дата видачі документів на спадщину, спадкоємцям, повідомляють, що свідоцтво про право на спадщину видати нотаріус не може, так як спадок під арештом. Нотаріус повідомляє спадкоємцям, що видати спадщину не може і призупиняє видачу спадщини до зняття арешту з спадщини.

Спадкоємці, які не підозрюють про проблему, сильно засмучуються. І ось з цього моменту їм необхідна допомога адвоката у спадок. Так як зняттям арешту з спадщини нотаріуси не займаються, це робота адвоката по спадкових справах.

Хто і на якій підставі може накласти його на спадщину?

Може накласти суд або виконавча служба. Наприклад, у померлого були борги, справа слухалася в суді, винесено рішення суду про стягнення з померлого грошей, рішення суду вступило в силу, було видано виконавчий документ і переданий в виконавчу службу. Виконавча служба відкопала виконавче провадження і винесла постанову про накладення арешту на все майно померлого, до погашення боргу в повному обсязі.

Отже, спадок під арештом може виявитися, якщо арешт на спадщину було накладено: ухвалою суду в порядку забезпечення позову або постановою виконавчої служби про накладення арешту в ході виконавчого провадження.

Накладення арешту на спадкове майно.

Для зняття арешту з спадщини, потрібно отримати виписку про те, ким, коли і на підставі якого документа було накладено арешт. Арешт повинен знімати той орган, який наносив. Якщо виконавче провадження закінчено і не знято арешт, зняття відбувається в судовому порядку.

Адвокат у спадок Вам може допомогти в наступних питаннях:

1. З'ясувати ким, коли, і на якій підставі накладено. Отримати виписку з реєстру.

2. Підняти з архіву суду або на підставі виконавчого справи документи про накладення.

3. Підготувати заяву в виконавчу службу про зняття арешту з спадщини.

4. Підготувати позов до суду про зняття арешту з спадкового майна.

5. Уявити інтереси спадкоємця в суді в питанні зняття арешту з спадщини, а можливо і в питанні визнання права власності за спадкоємцем через суд.

Допомога адвоката у спадок

Всі спадкові справи індивідуальні, тому детально вивчивши Ваше спадкову справу, адвокат у спадок допоможе скласти алгоритм отримання Вашого спадщини. Скажу чесно, це не легка і не швидка процедура. Приблизно займає близько 3 місяців, кропіткої роботи.

Скільки це коштує теж часто цікавить спадкоємців. У Центрі спадщини послуги надаються всім, не залежно від фінансових можливостей.

Другие статьи по теме
31.08.20 Юридична консультація від компанії Флагман здатна зробити ваше життя кращим
02.07.20 Можно ли обжаловать решение проверяющего органа?
20.08.19 Юридична консультація від кращої організації
26.04.19 Судебно-бухгалтерская экспертиза
15.03.19 Как оформить официальное завещание
22.12.16 5 аргументов в пользу получения юридической консультации на сайте lc-barrister.com.ua
17.11.16 5 весомых аргументов в пользу юридической консультацией от команды trustcon.com.ua
27.11.15 Установление отцовства в судебном порядке
11.08.15 Банкротство юридического лица
10.08.15 Как выбрать надежного грамотного юриста
Комментарии
Извините, но только зарегистрированные пользователи могут оставлять комментарии. Сперва Вы должно войти либо зарегистрироваться.