SELECT navigator__module_banners.*, navigator__module_banners_types.template FROM navigator__module_banners INNER JOIN navigator__module_banners_types ON navigator__module_banners.type_id = navigator__module_banners_types.type_id WHERE (category_id = "2") AND (expires > '2024-03-29 16:18:43' or isnull(expires)) AND (max_impressions = 0 OR num_impressions < max_impressions) ORDER BY RAND() LIMIT 0,1

Манільський канат - рекомендації по використанню

01.05.17
Фото.Манільський канат - рекомендації по використанню

Використання натуральних матеріалів в дизайні інтер'єру - модний і актуальний напрямок. Особливо цікаво виглядають манільські канати - нетипово для традиційного застосування, але в той же час інтригуюче. Вони прекрасно вписуються в будь-який стиль, а поєднання з іншими натуральними матеріалами можна недооцінити. А по-іншому адже і бути не може. В їх основі лежить три кити:

• Гіпоалегенность

• Екологічність

• Стійкість

Як виготовляється даний матеріал?

Манильский канат являє собою грубе, рослинне і в міру задерев'янілість волокно, яке отримують з бананових або пізангових рослин (клас ароматичних лілій). Колір коливається від ніжного жовто-бежевого до насиченого світло-коричневого.

Для того щоб отримати одну тонну каната необхідно обрізати 3200 дерев. Але! Для виготовлення манільського каната підходять тільки рослини, які досягли трирічного віку. Їх обрізають на висоті приблизно 10 сантиметрів від землі. Листя розрізають на тонкі смуги (максимум 10 сантиметрів) завдовжки від 1,5до 3 метрів. Водянисті і м'ясисті частини листів видаляються за допомогою шматочка твердого дерева і ножа. Після цього листи добре просушують на сонці і готові до плетіння міцного каната.

У нашому інтернет-магазині Ви можете придбати манільський канат за найпривабливішими на ринку цінами, що володіє високою міцністю, надійністю, відмінною якістю.

Переваги манільської мотузки

Зверніть увагу на те, що це САМЕ міцне кручений виріб ПРИРОДНОГО походження. До того канат характеризується високою стійкістю до розривів, пошкоджень і навіть до атак цвіллю і грибками!

Ось кілька незаперечний фактів, які доводять, що манільський канат перевершує інші природні і синтетичні (на хвилиночку!) Вироби:

• Міцне зчеплення;

• Екологічна чистота походження;

• Володіє високим рівнем еластичності навіть під час мінімального розтягування;

• Гигроскопичность;

• Міцності каната можуть позаздрити навіть сезалевих мотузки;

• Ступінь ковзання зведена до мінімуму;

• Характеризується високим розривним зусиллям;

• Природний, приємний колір з солом'яним блиском прекрасно вписується в будь-який дизайн і будь-який інтер'єр.

Де використовують канат з манільського волокна?

Волокна цієї диво мотузки практично не вбирають вологу (за що по праву вважаються супер вологостійкими), але і одночасно з цим дуже швидко цю ж вологу віддають. Завдяки такій винятковій якості канату з манільського волокна він знайшов своє застосування в різноманітних областях - від виробництва до будівництва.

Але в останні роки натуральні канати стали дуже популярні в сфері обробки і декору інтер'єру. Даний матеріал не тільки оживляє і робить цікавим внутрішній інтер'єр і зовнішнє оформлення будинків і будівель, але і представляє практичне значення - натуральна мотузка чудово приховує стики плит, бруса і колод.

Також манільським канатом прийнято оформляти сходи, інтерпретуючи його як елемент огорожі. Його використовують для обробки і дизайну стель і стін. Цікаво матеріал виглядає на вертикальних і горизонтальних конструкціях, перекриттях і балках.

З його допомогою можна оформити торшери, лампи, люстри. Досить включити фантазію і Ваші штори стануть витвором мистецтва, варто тільки підв'язати їх манільським канатом. І все заграє зовсім по-іншому. А хто відмовиться від королівської спальні з шикарною ліжком, підвішеною до стелі за допомогою каната? Або від легкого балдахіна, що тримається на цьому ж матеріалі? А якщо Ви творча людина, то канатом можна декорувати вази, столи, арки, горщики для рослин. Все це легко втілити в життя разом з нами.

Залежно від характеру експлуатації, на нашому сайті представлені манільські канати різного діаметру. А на хвилюючі питання Вам відповість наш консультант по телефону або в режимі онлайн на сайті http://natural-store.com.ua/.

Другие статьи по теме
15.12.23 Как купить модульную мебель для гостиной в Украине с максимальной экономией?
08.11.22 Особливості вибору сучасної тв тумби
24.06.21 Изготовление штор на заказ – достоинства решения
07.03.21 Розсувні системи для меблів
31.12.20 Душевые кабины на заказ в Одессе: 4 технологии, которые использует компания «Favorit Glass» для создания стильных конструкций
23.12.20 Где купить все для инженерной сантехники и отопления под ключ: 5 аргументов в пользу интернет-магазина «Все Фитинги»
20.11.20 Керамическая плитка – красота и долговечность
24.07.20 Выбираем качественную систему освещения для спальни
14.07.20 Недорогой интернет-магазин сантехники порадует своих клиентов большим выбором товаров
04.07.20 Делаем интересный дизайн в кухне
11.05.20 Вам обязательно стоит посетить магазин света Victoria Lighting в Киеве
Комментарии
Извините, но только зарегистрированные пользователи могут оставлять комментарии. Сперва Вы должно войти либо зарегистрироваться.