SELECT navigator__module_banners.*, navigator__module_banners_types.template FROM navigator__module_banners INNER JOIN navigator__module_banners_types ON navigator__module_banners.type_id = navigator__module_banners_types.type_id WHERE (category_id = "2") AND (expires > '2024-04-24 02:37:25' or isnull(expires)) AND (max_impressions = 0 OR num_impressions < max_impressions) ORDER BY RAND() LIMIT 0,1

Ремонт гідротрансформатора АКПП в Українському Центрі Трансмісій

09.06.17
Фото.Ремонт гідротрансформатора АКПП в Українському Центрі Трансмісій

Автоматичні коробки перемикання передач стають з кожним роком все більш популярним. Слідом за цим зростає і потреба в їх обслуговуванні. Як і будь-який технічний засіб, вони можуть періодично виходити з ладу, на що впливає безліч причин. Одним з найбільш важливих елементів всієї системи є гідротрансформатор АКПП. Даних механізм знаходиться між безпосередньо самої трансмісією і двигуном транспортного засобу.

Функція гідротрансформатора заснована на перетворенні крутного момент і оборотів. Принцип його роботи дуже схожий з тим, як здійснює свою діяльність гідравлічний редуктор. Тобто безпосередньо саме перетворення відбувається за допомогою робочої рідини, через яку проходить енергія.

Основна складність ремонту гідротрансформатора АКПП, через що його обов'язково слід здавати в спеціалізований центр, є в тому, що даний пристрій укладено в герметичному корпусі. До того ж майстри ще до розбирання агрегату за допомогою діагностики можуть визначити те, які конкретно запчастини необхідні будуть для здійснення якісних ремонтних робіт.

Ремонт гідротрансформатора https://www.ukrtrans.biz/uslugi/remont-i-vosstanovlenie-gidrotransformatorov автоматичної коробки перемикання передач здійснює компанія Український центр трансмісій (UTC - Ukrainian Transmission Centre). Перевагами підприємства є:

  • тривалий термін роботи на ринку надання послуг;
  • якісний твір ремонту;
  • надання гарантії на роботу;
  • використання тільки оригінальних запчастин;
  • здійснення ремонту на професійному обладнанні і т.д.

Зв'язатися з Українським центром трансмісій для консультації за допомогою таких дій:

  • в телефонному режимі за номерами (067) 505-24-68 та (050) 100-11-68;
  • за допомогою безкоштовного сервісу зв'язку Skype utc_help.

Повноцінна діагностика, яку проводить Український центр трансмісій полягає в комп'ютерному і гідравлічному етапах, а також перевірці транспортного засобу в режимі руху. Це дозволяє виявити механічний знос деталей, несправності в електросистемі, а також працездатність всіх інших систем автомобіля.

Компанія виробляє ремонт тільки у відповідності з усіма технологічними вимоги заводу-виробника гідротрансформатора. Це дозволяє клієнту після отримання роботи здійснювати експлуатацію механізму таким чином, як ніби він новий.

Другие статьи по теме
05.12.23 Порівняльний аналіз квадроцикла та мотоцикла: переваги та недоліки
31.08.23 Автошкола на Виноградарі
09.08.23 Сервісне обслуговування BMW: Що потрібно знати про гарантію та післягарантійне обслуговування
06.05.23 Автошкола в районі Виноградар
11.11.22 Транспорт будущего - электромобиль
20.10.22 Эффективность грузоперевозок
29.09.22 Автомобильные держатели для телефонов
08.09.22 Капремонт двигателя
04.08.22 Курсы вождения на Голосеево
17.06.22 Советы по покупке нового или подержанного автомобиля в Европе
05.06.22 Автошкола Академгородок
Комментарии
Извините, но только зарегистрированные пользователи могут оставлять комментарии. Сперва Вы должно войти либо зарегистрироваться.