SELECT navigator__module_banners.*, navigator__module_banners_types.template FROM navigator__module_banners INNER JOIN navigator__module_banners_types ON navigator__module_banners.type_id = navigator__module_banners_types.type_id WHERE (category_id = "2") AND (expires > '2024-04-26 14:55:56' or isnull(expires)) AND (max_impressions = 0 OR num_impressions < max_impressions) ORDER BY RAND() LIMIT 0,1

Як скинути вагу без шкоди для здоров'я?

15.09.17
Фото.Як скинути вагу без шкоди для здоров'я?

Назва статті вибрана як протилежність до «Як схуднути за один день/3 дні/тиждень», і тут будуть описані базові умови, які необхідні для зниження ваги природним для організму шляхом без подальшого «ефекту відкату». Також торкнемося теми жироспалювачів та інших харчових добавок для схуднення.

Перше непорушне правило: без нормалізації харчування позбутися жирових відкладень не вийде. Всі «недоліки» тіла – через ту чи іншу проблему або неправильний підхід до свого раціону. У деяких випадках, кардинального (але поступового) зміни харчування достатньо, щоб привести своє тіло в норму, навіть при мінімальних фізичних навантаженнях (наприклад, ходьба по 4-5 км).

Отже, що необхідно зробити: в першу чергу – це відмова від будь-якого фастфуду (шаурма, гамбургери, сосиски в тісті, картопля фрі і інше), газованої води і смажених продуктів. Після обсмажування будь-який продукт стає більш калорійним (іноді в три рази), що, звісно, призводить до нарощування жиру. Але крім цього постійне вживання смаженої їжі призводить до захворювань імунної та нервової систем, атеросклерозу і в принципі сильно затоксичує організм – якщо до цього додати ще постійні тренування, то ресурси організму швидко виснажаться, і бажаного результату не вдасться досягти.

Далі потрібно розподілити споживану протягом дня їжу так: з ранку швидкі вуглеводи (солодкі фрукти, варена картопля, макарони з твердих сортів пшениці; сюди ж належить все солодке і борошняне, якщо ви не можете від цього відмовитися), вдень – вуглеводи з середнім і низьким глікемічним індексом (рис, гречка, картопля в мундирі) і овочі, ввечері – білки (м'ясо, молоко, кефір, яйця), вуглеводи з низьким ГІ і овочі. Як ви помітили, скрізь присутні овочі або фрукти – це дуже важливо. У свіжих рослинних продуктах міститься велика кількість клітковини, тому їх відсоток в раціоні необхідно підвищити мінімум до 40% (але взагалі, чим більше – тим краще). Клітковина допоможе прочистити кишечник (зникне так званий розтягнутий живіт), що посприяє кращому засвоєнню поживних речовин.

І, звісно, щоб знизити вагу, необхідно налагодити в своєму житті регулярні фізичні навантаження, націлені на спалювання жиру. Підійде біг, кроссфіт, тренування з залізом, єдиноборства і інше – головне, ознайомтеся з теорією, щоб зробити тренінги дійсно цільовими.

Швидше за все, при процесі схуднення в голову прийде думка (і не раз) купити жиросжигатель. Відразу треба сказати, що «чарівної таблетки» не буває, і не вдасться скинути вагу, заїдаючи таблетку жироспалювача шматком торта в 11 вечора. Але деякі спортивні добавки дійсно можуть прискорити процес, якщо ви дотримуєтеся перших двох умов (фізнавантаження і харчування). Так, карнітин відомий своїми жироспалюючими властивостями: а саме, перетворює жирові відкладення в енергію безпосередньо під час тренування. Процес цей відбувається поступово, при цьому зміцнюється серцево-судинна система.

Важливо розуміти, що за тиждень або за два різко знизити вагу не вийде, або, якщо вийде, то з'являться більш серйозні проблеми зі здоров'ям, а вага потім ще й повернеться. Нормальний хід зниження ваги – це 3-4 кілограми на місяць.

Джерело: board.com.ua

Другие статьи по теме
28.08.21 Сайт магов
23.07.21 Волшебная сила футбола
14.11.20 5 советов при выборе скейтборда для ребенка от интернет-магазина “Candy Boards”
22.10.20 Такси в современном мире
18.03.20 Виды современных велосипедов
27.09.19 Выбираем размер клюшки
06.05.19 Лучший спортивный интернет-магазин Roller-zone готов предложить вам широкое разнообразие товаров
16.01.19 Новости спорта: обзор самых информативных интернет-порталов
17.12.18 Как перестать пропускать тренировки?
20.09.18 Только у нас вы сможете купить высококачественные товары для бокса в Киеве по доступной цене
15.06.18 Какая конструкция велосипеда
Комментарии
Извините, но только зарегистрированные пользователи могут оставлять комментарии. Сперва Вы должно войти либо зарегистрироваться.