SELECT navigator__module_banners.*, navigator__module_banners_types.template FROM navigator__module_banners INNER JOIN navigator__module_banners_types ON navigator__module_banners.type_id = navigator__module_banners_types.type_id WHERE (category_id = "2") AND (expires > '2024-04-25 12:00:14' or isnull(expires)) AND (max_impressions = 0 OR num_impressions < max_impressions) ORDER BY RAND() LIMIT 0,1

Китайські минитрактора ДонгФенг

21.04.18
Фото.Китайські минитрактора ДонгФенг

Якщо з масштабами робіт в полі чи на фермі вже не виходить справитися з допомогою ручної праці, а повноцінна сільськогосподарська техніка окупиться нескоро, вихід все одно є. Найпростіший і ефективний хід - купити мінітрактор Донг Фенг (Dongfeng) з Китаю з потужністю двигуна від 10 до 50 кінських сил.

Про виробника

Концерн «ДонгФенг» був заснований в 1969 в якості виробника вантажних автомобілів для армії Китайської народної республіки. Тільки в 1978 році розробки компанії стали доступні для цивільних. Високі вимоги до виробництва і готової армійської продукції швидко привели до того, що двигуни і техніка від цього виробника завоювали світове визнання і популярність.

За 10 років (з 1983 до 1993 року) Dongfeng виріс з галузевого виробника в корпорацію зі світовим ім'ям і річним прибутком 1,5 мільярда юанів.

У 1996 році відбулося злиття двох технологічних гігантів Китаю, яка народила спільний бренд DongFeng Cummins Engine Co. (DCEC), який стає серйозним гравцем на ринку стандартизованих дизельних силових установок і двигунів внутрішнього згоряння. До 2006 року продажу продукції оновленої компанії перевищили планку в 11 мільярдів доларів.

Зараз обладнання, вантажівки та трактори ДонгФенг впевнено займають четверте місце з продажу, а китайськими двигунами комплектуються творіння провідних світових автомобільних корпорацій.

Концепція міні-тракторів

Міні-трактори випускаються на одному з 42 двох заводів компанії. На користь високої якості і надійності говорить той факт, що всі моделі міні-тракторів під маркою «Dong Feng» або «Донгфенг» стали витвором самого великого в Азії конструкторського бюро, де працює близько 3 кваліфікованих інженерів і розробників. А виробничі лінії бренду взагалі увійшли в книгу рекордів Гіннеса, як найбільші за протяжністю та по числу виробничих циклів.Сільськогосподарські розробки бренду втілюють корпоративний принцип повної автономності.

Практично всі моделі міні-тракторів Dongfeng володіють наступними особливостями:

• Блокування диференціала;

• Регулювання колії передніх коліс;

• Повний привід і дискові гальма;

• гидроусиления рульової колонки;

• Гідравлічний компресор для навісного обладнання;

• Вал відбору потужності, що працює в двох режимах;

• Дуги безпеки, плексігласовий або металевий корпус;

• Тахометр і лічильник мотогодин на приладовій панелі;

• Ручна або автоматична коробка передач за системою 8-2.

Міні трактор ДонгФенг DF 244 4 * 4 повний привід

Якщо ви раніше не стикалися з технікою китайського виробництва, рекомендуємо купити міні трактор Донг Фенг (Dongfeng) DF 244 - багатоцільова колісна техніка європейського рівня, сумісний з будь-яким стандартизованим навісним обладнанням. Попередником 244й моделі є мінітрактор Донг Фенг DF 240.

Популярний за відгуками мінітрактор Донг Фенг 244 (по запиту куплю минитрактор) зібраний на 25-сильному дизельному двигуні, потужністю в 18 кВт з колісною формулою 4х4 і механічною коробкою передач (4 + 1) * 2. Є всі необхідні для сільськогосподарського агрегату функції: вал відбору потужності, підвіски і клапани для обладнання.

Можливо також придбання міні-трактори Донгфенг 244 з кабіною, яка представляє собою простору конструкцію з металевих рам і скління великої площі. Такий пристрій кабіни дозволяє мати огляд на 360 градусів, бачити що відбувається практично під колесами і без праці здійснювати всі типи робіт. А патрубок від водяного охолодження двигуна дозволяє налагодити ефективне опалення кабіни в холодну пору року.

Ціна минитрактора Донг Фенг (Dongfeng) DF 244 адекватна вартості звичайного міського автомобіля, а значить буде посильною для будь-якого розвивається фермерського господарства або приватного підприємця. Середній час окупності такої покупки - від півтора до двох років.

Інші популярні моделі

Більш важким і високопродуктивним пристроєм для великих полів і ферм може стати мінітрактор Донг Фенг (Dongfeng) DF 404. Від молодших моделей він відрізняється збільшеною потужністю двигуна (40 кінських сил) і наявністю знімних обважнювачів для передніх і задніх коліс. Це дозволяє даній моделі трактора справлятися з важким навісним обладнанням на зразок посиленого трехкоропусного плуга, широкої ґрунтової фрези або дискової борони стандарту 1BQX1.9.

Другие статьи по теме
05.12.23 Порівняльний аналіз квадроцикла та мотоцикла: переваги та недоліки
31.08.23 Автошкола на Виноградарі
09.08.23 Сервісне обслуговування BMW: Що потрібно знати про гарантію та післягарантійне обслуговування
06.05.23 Автошкола в районі Виноградар
11.11.22 Транспорт будущего - электромобиль
20.10.22 Эффективность грузоперевозок
29.09.22 Автомобильные держатели для телефонов
08.09.22 Капремонт двигателя
04.08.22 Курсы вождения на Голосеево
17.06.22 Советы по покупке нового или подержанного автомобиля в Европе
05.06.22 Автошкола Академгородок
Комментарии
Извините, но только зарегистрированные пользователи могут оставлять комментарии. Сперва Вы должно войти либо зарегистрироваться.