SELECT navigator__module_banners.*, navigator__module_banners_types.template FROM navigator__module_banners INNER JOIN navigator__module_banners_types ON navigator__module_banners.type_id = navigator__module_banners_types.type_id WHERE (category_id = "2") AND (expires > '2024-04-20 09:07:40' or isnull(expires)) AND (max_impressions = 0 OR num_impressions < max_impressions) ORDER BY RAND() LIMIT 0,1

Утеплення фасадів в Україні

11.08.18
Фото.Утеплення фасадів в Україні

Непомірно високі тарифи на комунальні послуги в Україні, і в особливості на опалення, поставили більшість простих громадян країни перед вибором: або оплачувати непомірні рахунки, або забути про комфорт в будинку. У пошуках виходу з ситуації, що склалася і можливості економити кошти все більше громадян країни намагаються максимально зберегти тепло в своїх оселях, що можливо тільки при грунтовному їх утеплення. Саме з цієї причини в останні роки в країні спостерігається активне збільшення попиту на утеплення житла.

Особливо потребують утеплення цегляні і панельні будинки, побудовані ще в радянський період. Через низькі теплоізоляційних якостей цегли і панельних блоків, які в той час були основними будівельними матеріалами, зовнішні стіни таких будинків піддаються сильному охолодженню і промерзання в холодний період року, тому тільки за умови їх утеплення можна значно знизити витік тепла.

Способи утеплення фасадів багатоквартирних будинків, їх переваги та недоліки

Сьогодні утеплення багатоквартирних будинків здійснюється двома способами: зовні і зсередини. Зовнішній метод визнаний фахівцями найбільш ефективним з точки зору теплоізоляції і, крім цього, попутно вирішує ще кілька важливих завдань:

1. У процесі підготовки стін до монтажу утеплювача вони очищаються від бруду, грибка і зруйнованих матеріалів.

2. Проводиться закладення тріщин і пошкоджень.

3. Посилюється звукоізоляція.

4. Надійно укриті від впливу зовнішнього середовища за допомогою утеплювача стіни служать значно довше.

5. Зовнішній вигляд будівлі оновлюється відповідно до вимог сучасної архітектури міста.

6. Корисна площа внутрішніх приміщень, як і їх дизайн, залишаються незмінними.

Внутрішній спосіб в професійних колах схвалений далеко не всіма. Значна частина фахівців висловлюється категорично проти його застосування в принципі. Пов'язано це з тим, що при утепленні стін зсередини вони виявляються ізольованими від тепла приміщення, і точка роси зміщується з їх зовнішньої поверхні на внутрішню. При випаданні конденсату зволожується як сама стіна, так і утеплювач, швидко розвивається цвіль і грибок. Все це призводить до різкого збільшення тепловтрат і швидкого руйнування стіни.

Однак в силу недостатніх знань серед населення існує думка, що внутрішнє утеплення простіше і дешевше зовнішнього, так як зробити його можна власними силами, не вдаючись до послуг професіоналів. Це - велика і дуже дорога помилка. Швидко виникають негативні наслідки можуть призвести не тільки до втрати вкладених коштів, а й чималим додаткових витрат на їх усунення.

І все ж, метод утеплення зовнішніх стін зсередини має право на існування, так як бувають ситуації, коли утеплення фасаду зовні неможливо, а без утеплення не обійтися. В цьому випадку всі роботи, починаючи з підбору матеріалів, повинні виробляти добре підготовлені робочі профільних фірм.

Другие статьи по теме
06.04.23 Оренда кавомашин в Житомирі
23.03.23 Как подготовить вещи к квартирному переезду в Киеве
05.10.22 Помощь ритуального агентства в похоронном процессе
30.10.21 Послуги адвокатської компанії АО "Альва Прайвесі"
18.10.21 В каких случаях нужны услуги независимого оценщика
12.10.21 Учить английский язык легко!
23.07.21 Грузоперевозки – надежно и ответственно
12.01.21 Обшивка бассейна пластиком. Выбираем пластик для бассейна
22.10.20 Водопідготовка для бутильованої води
16.07.20 Плюсы и минусы сотрудничества с клининговой компанией
03.06.20 Процесс создания эффективного приложения для мобильной коммерции
Комментарии
Извините, но только зарегистрированные пользователи могут оставлять комментарии. Сперва Вы должно войти либо зарегистрироваться.