SELECT navigator__module_banners.*, navigator__module_banners_types.template FROM navigator__module_banners INNER JOIN navigator__module_banners_types ON navigator__module_banners.type_id = navigator__module_banners_types.type_id WHERE (category_id = "2") AND (expires > '2024-03-28 20:43:11' or isnull(expires)) AND (max_impressions = 0 OR num_impressions < max_impressions) ORDER BY RAND() LIMIT 0,1

Чесно – це громадський рух для кожного українця

30.11.18
Фото.Чесно – це громадський рух для кожного українця

Невже хто буде сперечатись стосовно того, що лише чесні і неупереджені представники влади здатні змінити економічну ситуацію в державі на краще? Однозначно – ні. Це розуміє кожен, але, нажаль, переважна більшість громадян впевнені, що від них абсолютно нічого не залежить. Це хибна думка, адже саме народ України є носієм влади (що власне і зазначено в конституції).

Отже, звичайні громадяни обирають депутатів, президента, мерів, то чому ж тоді постійно доводиться говорити про розчарування? Відповідь криється в тому, що люди банально не знають правди. Здавалось би, різноманітних засобів масової інформації.

Відповідно, дізнаватись цікаві дані сьогодні – легко. Але, якщо уважно проаналізувати матеріали, котрі подають по каналах телебачення, на радіостанціях, в друкованих виданнях, то можна зробити один конкретний висновок. Суть його в тому, що всюди інформація різна.

Але, є джерело інформації, котрому дійсно можна довіряти. Чесно - це громадський рух, створений з метою допомогти виборцям і представлений на сайті chesno.org. Мабуть, потрібно розказати про організацію більш детально.

Заснований рух декілька років. В перший ж період свого існування вдалось долучити до лав однодумців сотні людей. З плином часу кількість учасників лише зростала. Долучались всі ті, хто прагнув змінити не лише своє життя, але й життя країни в цілому.

Все робилось поступово. Спочатку не вдавалось охоплювати ті масштаби, які б хотілось. Але, з часом, завдяки популяризації руху і бажанні багатьох людей долучитись до нього, масштаби суттєво збільшувались.

На сьогоднішній день можна з впевненістю говорити про те, що учасники «Чесно» «зазирнуть» у найвіддаленіші регіони країни. Кожен куточок під контролем. Тобто, навіть жителі сіл, з населенням декілька сотень чоловік. Зможуть дізнатись правдиву інформацію про тих, хто власне претендує посісти найвищу посаду в цьому населеному пункті.

Не потрібно тішити себе ілюзіями, що колись появиться кандидат, котрий буде повністю неупередженим. Як показує практика, подібного в нашій політиці ще не було. Відповідно, єдина надія на громадські організації, котрі функціонують виключно в інтересах звичайних громадян. «Чесно» один з таких рухів. Обов’язково потрібно ознайомитись з особливостями функціонування. Тим більше, що офіційний сайт працює цілодобово і доступний для кожного користувача мережі інтернет.

Джерело: https://www.chesno.org/

Другие статьи по теме
10.03.14 Наклейки в знак недовольства агрессии России
30.03.11 Консультация юриста
26.11.10 Не верят ни в эффективность протестов, ни властям, ни Налоговой
09.09.09 Пенсия: каждому свое
08.08.09 Станислав Косиор – исполнитель Голодомора в Украине?
30.06.09 Наш народ и Кризис
01.06.09 Кто виновен в срыве Евро в Днепропетровске?
01.06.09 День Европы и День города в Кривом Роге
31.05.09 Зачем нужен День города?
29.04.09 Кто же такие украинцы?
Комментарии
Извините, но только зарегистрированные пользователи могут оставлять комментарии. Сперва Вы должно войти либо зарегистрироваться.