SELECT navigator__module_banners.*, navigator__module_banners_types.template FROM navigator__module_banners INNER JOIN navigator__module_banners_types ON navigator__module_banners.type_id = navigator__module_banners_types.type_id WHERE (category_id = "2") AND (expires > '2024-04-26 23:07:20' or isnull(expires)) AND (max_impressions = 0 OR num_impressions < max_impressions) ORDER BY RAND() LIMIT 0,1

Механізи висуву

09.04.19
Фото.Механізи висуву

Будь-який покупець по-своєму оцінює товар та має індивідуальні критерії для вибору тієї чи іншої продукції. Інтернет магазин Furniset завжди піклується про якість та широкий асортимент товарів, адже нам важливо, аби потенційні клієнти отримували лише довговічні, зручні й водночас легкі деталі для монтажу своїх меблів.

Кухонна чи навіть фурнітура в спальні з висувними ящичками та дверцятами це завжди зручно та лаконічно з погляду на економність у використанні житлової площі.

Важливо враховувати з яким призначенням Ви збираєтеся використовувати направляючі механізми, до прикладу, для зручного та якісного руху ящика з великої шафи, або ж робочого столу. Саме за цільовим призначенням й обирають висувні механізми, які відрізняються між собою, терміном служби, методом техніки висування, необхідним часом для ремонту та установки, рівнем шумів при використанні тощо.

Сайт Furniset пропонує Вашій увазі різноманітні варіації висувних систем, механізмів висуву для шаф-купе, висувні механізми для ящиків у робочому столі, а також всеможливі інші пристосування для зручного та якісного функціонування Ваших меблевих установок.

Якщо ви вирішили купити направляючі системи завжди потрібно враховувати, яку вагу витримає така установка та розміри меблів, для яких призначений даний механізм висуву. Такі характеристики співвідносяться з елементом руху ходовим матеріалу, який використовувався для виробництва меблів.

Механізми для висувної функції меблів відрізняють:

  • роликові, що з’явилися найпершими в розробці меблевої індустрії, бувають повного та часткового висуву – це й впливає на їхню вартість. Ходовий рейс в цій установці часто створює зайвий шум через рух полоз’ів по ролику, саме тому такі ролики часто прорезинюють, аби зменшити шумовий ефект. Важливо також зазначити, що після встановлення роликової системи вису, відрегулювати фасад меблів дуже тяжко потрібна філігранна підгонка практично по міліметрах.

  • кулькові ж механізми практично безшумні та розраховані на повне розкривання ящика, навіть при тривалому й активному використанні. Вони витримують більше навантаження, у порівнянні з роликовими;

  • метабокси (металічні бокси) є найпродуктивнішими установками серед своїх аналогів. Вони встановлюються попарно, здійснюючи свої рухи за допомогою роликів. До них із легкістю кріпиться фасад та задня стінка, саме тому аби зібрати такий висувний ящик не потрібно прикладати багато зусиль, все доволі просто. Металічні бокові деталі витримують вагу до 25 кілограмів. Аналогічно до роликового механізму, метабокси не можуть рухатись бузшумно і закриваються достатньо голосно. Ось чому аби забезпечити плавний рух ящиків з метабоксами й уникнути зайвих шумів рекомендуємо установити газові амортизатори, дипфери чи спеціальний механізм доведення.

  • бокси модерн це найбільш сучасно укомплектовані висувні механізми, які функціонують за допомогою легких роликових направляючих. Зазвичай використовуються для установки високовартісних меблів. За допомогою модерн конструкції механізм висуву ковзає плакно, а безперечна бокова стабільність дозволяє навіть максимальне навантаження від 65 до 80 кг. Зручно, що для встановлення такої системи не потрібно викликати майстра чи використовувати особливі інструменти.

  • механізм автоматичного доведення забезпечує безшумне та м’яке закривання кухонних ящиків. Він дозволяє не докладати зусиль для відкриття, а лише натиснути на фасад ящика, який може бути оформлений у стилі мінімалізму – без ручок.

Установки для столів також існують різних типів. Саме вони допомагають зробити Ваше робоче місце чи навіть журнальний столик мобільнішим та зручнішим у використанні. Висувні механізми можуть бути виготовлені із різноманітних матеріалів: пластмаса та сталь – найпопулярніші.

Другие статьи по теме
Комментарии
Извините, но только зарегистрированные пользователи могут оставлять комментарии. Сперва Вы должно войти либо зарегистрироваться.