SELECT navigator__module_banners.*, navigator__module_banners_types.template FROM navigator__module_banners INNER JOIN navigator__module_banners_types ON navigator__module_banners.type_id = navigator__module_banners_types.type_id WHERE (category_id = "2") AND (expires > '2024-04-26 03:27:27' or isnull(expires)) AND (max_impressions = 0 OR num_impressions < max_impressions) ORDER BY RAND() LIMIT 0,1

Химчистка

04.05.19
Фото.Химчистка

У будь-якому офісному приміщенні і в будь-якому будинку можна уідеть м'які меблі. Ми постійно користуємося кріслом, диваном, м'якими стільцями та іншими предметами побуту. При цьому предмети ці починають через деякий якийсь час втрачати свій початковий зовнішній вигляд - їх оббивка починає тьмяніти або, навпаки, блищати, на меблях стають помітні плями і т.п. Як бути, невже меблі доведеться викидати? У таких влучаях допоможе хімчистка.

В інтер'єрі затишок і комфорт забезпечується багатьма елементами, але найбільше килимовими покриттями, шторами, меблями. Бажання людей прикрашати інтер'єри килимами, дизайнерськими шторами, предметами меблів говорить про прагнення до комфортного життя.

Інтер'єр будинку неповноцінний без ефектних штор і гардин. Але гарні прикраси для вікон не тільки приховують життя мешканців будинку або квартири і приглушують яскраве денне світло, але і є жахливими мішками. Останнє не дуже радує на увазі маси господарських справ, але в цьому випадку на допомогу може прийти клініг. Хімчистка віконних фіранок необхідна, так як скупчилася на них пил і бруд дуже шкідливі для здоров'я мешканців.

Штори є невід'ємним атрибутом кожного приміщення. Вони здатні зв'язати воєдино всі предмети інтер'єру або стати яскравим колірним акцентом. Будь-текстиль вимагає регулярного догляду і чищення, а особливо штори, адже на них накопичується не тільки кімнатний пил, але і бруд, яка залітає через відкрите вікно.

Спосіб чищення штор залежить від типу тканини. Деякі фіранки допускають також і для машинного прання, але більшість бажано чистити за допомогою хімчистки. Вам хочеться, щоб ваш килим виглядав також привабливо, як колись? Але його, на жаль, безжально залили водою (молоком, пивом, вином, варенням) так, що вираз "без сліз не поглянеш" - це максимально точне його опис.

Не переживайте, тому що - ще не все втрачено! Зараз команда професійних клинеров готова привести такі дії, як хімчистка диванів і хімчистка будь м'яких меблів. Хімічне чищення килимів може виконуватися фахівцями як вдома у клієнта, так і в приміщенні, що належить клінінгової компанії. У більшості випадків все забруднення можна усунути безпосередньо на місці, проте буває так що хімчистка на дому буває неефективна або неможлива - в такій ситуації клінери забирають килим до себе в цех. Щоб видалити застарілі плями або складні забруднення, фахівці з клінінгу користуються професійної хімією і потужним обладнанням.

Другие статьи по теме
03.10.23 Диван или кровать - что выбрать
10.02.22 Кружево оптом и в розницу с доставкой по Украине
04.01.22 Свадьбы по сезонам: советы профессионалов
27.04.21 Как часто следует очищать лицо
09.06.20 Незаменимый напиток - ароматный кофе
28.02.20 Казан з алюмінію: плюси та мінуси
22.05.19 Вам обязательно стоит посетить наш магазин янтарных изделий
10.10.18 Интернет-магазин iOK - креативные подарки для всех
26.07.18 В каких бытовых помещениях стоит устанавливать теплый пол
12.06.18 Поиск работы работниками после сорока - курсы видеоблоггеров?
Комментарии
Извините, но только зарегистрированные пользователи могут оставлять комментарии. Сперва Вы должно войти либо зарегистрироваться.