SELECT navigator__module_banners.*, navigator__module_banners_types.template FROM navigator__module_banners INNER JOIN navigator__module_banners_types ON navigator__module_banners.type_id = navigator__module_banners_types.type_id WHERE (category_id = "2") AND (expires > '2024-05-07 02:13:02' or isnull(expires)) AND (max_impressions = 0 OR num_impressions < max_impressions) ORDER BY RAND() LIMIT 0,1

Сотовий полікарбонат став заміняти інші будматеріали

23.01.20
Фото.Сотовий полікарбонат став заміняти інші будматеріали

Полікарбонат за останні роки настільки широко ввійшов в наше життя, що ми навіть перестали його помічати. Він став прекрасною заміною таких будматеріалів, як скло, акрил, шифер, черепиця та інші покрівельні і облицювальні матеріали. Його основні характеристики поєднують в собі якості та технічні параметри, якими не може похвалитися жодна будівельна сировина. Полікарбонат – світлопрозорий, міцний, термостійкий та стійкий до механічних ушкоджень іруйнівної дії природних факторів. Він володіє прекрасними звуко- та теплоізоляційним властивостями, його нескладно очищати. І при цьому всьому він легкий, пластичний та зручний у монтуванні. Ну, як його такого не полюбити?

Сотовий полікарбонат та його характеристики

Існує два основних види полікарбонату: монолітний та сотовий (стільниковий). Кожен із них має свої особливості і, відповідно, своє специфічне застосування. То ж перед тим як обирати потрібний вам вид та марку полікарбонату, варто порадитися зі спеціалістами. Їхня присутність в компанії з продажу полікарбонату тависока фахова якість консультацій – одна з перших ознак того, що ви обрали надійного постачальника цього унікального продукту сучасної промисловості.

Сотовий (стільниковий) полікарбонат тому і дістав таку назву, що має пористу структуру,яка у розрізі нагадує бджолині стільники. Вони наповнюються повітрям, мають різні геометричні форми, різну відстань між ребрами стільників. Товщина цього популярного полімераколивається від 4до 40 мм. Він може бути прозорим, матовим або кольоровим. Широка палітра кольорової гами стільникового полікарбонату робить його популярним не лише серед будівельників та фермерів, а й серед дизайнерів.

Де застосовують полікарбонат

Його полюбили, перш за все, у якості надійного, термостійкого та світлопрозорого покриття. Нині ми зустрічаємо цей популярний будівельний та промисловий матеріал у різних сферах сучасного життя. Він став незамінним у створені:

– теплиць та парників;

– арок та альтанок різного призначення;

– балконів та лоджій;

– модних тепер козирків та навісів над входом у будівлю;

– критих басейнів;

– парканів та бар’єрів різного призначення, включаючи і автодорожні;

– вітрозахисних бар’єрів;

– покриття над входом у підземні переходи та станції метро;

– поліцейських щитів:

– вікон броньованих автомобілів:

Перелік сфер, де застосовують полікарбонат, можна було б продовжити. Адже кращі його марки не розбиваються навіть молотком і не пропускають куль.

На що звернути увагу при виборі полікарбонату

Шукаючи якісний полікарбонат, ви повинні знати його основні технічні параметри та характеристики якості. Серед них:

– вага, яка є у два рази меншою за скло і має свої точні параметри;

– гнучкість, яка дозволяє створювати конструкції з напівкруглою формою. Неякісний полікарбонат при згинанні тріскається та ламається;

– якісний полікарбонат володіє хорошою звукоізоляцією, поглинаючи шуми від 15 до 25 дБ ;

– у стільникового полікарбонату високі теплоізоляційні властивості завдяки прошарку повітря в його структурі;

– ударостійкість, яка робить його незамінним в будівництві та на виробництві. Навіть при сильному ударі якісний полікарбонат на залишає осколків.

– високі світлопропускні властивості, які в прозорих марках цього продукту не поступаються склу;

– стійкість до погодних умов – цей матеріал витримує температури в межах від – 50 до + 120 С;

– невразливість до ультрафіолетового випромінювання, що є однією з головних характеристик якісного полікарбонату – він повинен мати так званий уф-захист;

– пожежна безпечність– непідробний полікарбонат ледь горить (швидше плавиться)лише на відкритому повітрі. При цьому він не виділяє токсичних речовин і входить у групу продукту із середнім вогнезайманням.

Усі ці якості полікарбонату мають бути забезпечені відповідним сертифікатом, який показує строгі стандарти ГОСТу. Якісний карбонат можна купити лише у тих постачальників цього товару, які напряму працюють із надійними виробниками. І ті, і інші, вже давно себе прекрасно зарекомендували на вітчизняному та міжнародному ринках. Як, наприклад, компанія «Оскар Груп». За свідченням експертів та за відгуками замовників цього унікального товару, він є одним із найбільш надійних на ринку України.

Другие статьи по теме
11.12.23 В чем преимущество пластиковых окон
23.10.23 Ремонт балконных дверей в Одессе
15.01.23 Електричні розетки
22.12.22 Ремонт квартир быстро и качественно
09.10.22 Преимущества кованых заборов и ограждений
09.10.22 Значимость ландшафтного дизайна
27.04.22 Характеристики и преимущества брусчатки
18.10.21 Бактерии для выгребных ям
18.06.21 Использование декоративной штукатурки для отделки кухни
17.06.21 Цегла в заміському житловому будівництві, його переваги та особливості застосування
30.05.21 Обробна плитка для фундаменту будинку
Комментарии
Извините, но только зарегистрированные пользователи могут оставлять комментарии. Сперва Вы должно войти либо зарегистрироваться.