SELECT navigator__module_banners.*, navigator__module_banners_types.template FROM navigator__module_banners INNER JOIN navigator__module_banners_types ON navigator__module_banners.type_id = navigator__module_banners_types.type_id WHERE (category_id = "2") AND (expires > '2024-04-28 12:59:20' or isnull(expires)) AND (max_impressions = 0 OR num_impressions < max_impressions) ORDER BY RAND() LIMIT 0,1

Водопідготовка для бутильованої води

22.10.20
Фото.Водопідготовка для бутильованої води

В нашому суспільстві прийнято вважати що бутильована вода є значно безпечнішою і якіснішою за воду з комунального водопроводу. Але чи дійсно це правда? Чи не наражає покупець себе на ризики купуючи воду в бутлях що довгий час зберігалась в магазині? І чи вся бутильована вода є однаково корисна?


Якщо бажаєте отримати консультацію стосовно якості води або провести експрес-тестування води - звертайтесь https://aquatechnicalsystems.com.ua

Далі ми розглянемо від чого залежить якість бутильованої води.


Основні чинники що впливають на якість води


  1. Джерело водопостачання. Усі, без винятку виробники вказують що вода яку ви купуєте видобувається з найкращих, найглибших і найчистіших свердловин. Інколи це правда а інколи глибина намальованої на етикетці свердловини є в 10 разів менше від зазначеної. А буває й таке що вода в свердловині була ще на етапі своєї мандрівки комунальним водопроводом з якого її відібрали перед тим як доочистити і залити в бутлі.
  2. Система очистки води. Незалежно від того з якого джерела водопостачання отримано воду в 99% випадків вона проходить доочистку в системах очистки води. Це може бути як механічна очистка на піщаних фільтрах, так і системи пом’якшення води, у випадку надлишкової жорсткості води. Також є ряд промислових виробників, і це не секрет, які очищають воду на промислових системах зворотнього осмосу, бо ці системи дають найкращий рівень очистки вихідної води.
  3. Знезараження води. Згідно Санепід вимог вся питна вода повинна проходити знезараження для запобігання розмноження бактерій, оскільки пляшки з запакованою водою тривалий час зберігаються.

Підіберіть фільтр для себе тут https://aquatechnicalsystems.com.ua і забудьте про габаритні бутлі з водою.

Де слабке місце недоброякісних виробників?

Достатньо викинути з системи водоочистки один пункт і споживач на виході отримає воду неналежної якості, оскільки основним завданням таких комерсантів є зменшення видатків і збільшення прибутків. Саме гонитва за прибутками наражає споживачів на небезпеку. Наприклад, якщо «зекономити» гроші на встановлення УФ системи знезараження води то на виході можна отримати воду з поганими бактеріологічними показниками. При вживанні такої води в сирому вигляді можна отримати проблеми зі здоров’ям .
Закликаємо Вас не покладатись на віру продавцям бутильованої води і не ризикувати здоров”ям, а самостійно фільтрувати воду для своїх потреб, бо сучасні технології зробили цей процес комфортним і недорогим. Вам не потрібно кожного разу вирушати в магазин або чекати кур’єра і витрачати свій час. Маючи фільтр очистки води в квартирі чи будинку ви створюєте для себе комфорт і економите час.

Другие статьи по теме
06.04.23 Оренда кавомашин в Житомирі
23.03.23 Как подготовить вещи к квартирному переезду в Киеве
05.10.22 Помощь ритуального агентства в похоронном процессе
30.10.21 Послуги адвокатської компанії АО "Альва Прайвесі"
18.10.21 В каких случаях нужны услуги независимого оценщика
12.10.21 Учить английский язык легко!
23.07.21 Грузоперевозки – надежно и ответственно
12.01.21 Обшивка бассейна пластиком. Выбираем пластик для бассейна
16.07.20 Плюсы и минусы сотрудничества с клининговой компанией
03.06.20 Процесс создания эффективного приложения для мобильной коммерции
Комментарии
Извините, но только зарегистрированные пользователи могут оставлять комментарии. Сперва Вы должно войти либо зарегистрироваться.