SELECT navigator__module_banners.*, navigator__module_banners_types.template FROM navigator__module_banners INNER JOIN navigator__module_banners_types ON navigator__module_banners.type_id = navigator__module_banners_types.type_id WHERE (category_id = "2") AND (expires > '2024-04-27 22:38:39' or isnull(expires)) AND (max_impressions = 0 OR num_impressions < max_impressions) ORDER BY RAND() LIMIT 0,1

Обробна плитка для фундаменту будинку

30.05.21
Фото.Обробна плитка для фундаменту будинку

Якщо фундамент будинку височить над поверхнею землі досить високо, то йому може знадобитися спеціальна облицювання, яка, в тому числі, робить більш естетичним весь фасад будівлі. Облицювання фундаменту можна зробити з різних матеріалів, і одним з них є облицювальна плитка.

Цей матеріал характеризується тривалим терміном використання, його плюсом також є те, що він не потребує особливо ретельного догляду. Клінкерна плитка, завдяки своєму привабливому зовнішньому оформленню, служить прекрасним прикрасою будинку.Така плитка виготовляється шляхом випалу в спеціальних печах при температурі понад тисячу градусів Цельсія.

Товщина її становить від восьми до сімнадцяти міліметрів. Вона не боїться вогкості, морозостійка, стійка до впливу прямих сонячних променів, стійка до натиску вітру.Який би матеріал не застосовувався для обробки фундаменту, фундамент до цього необхідно підготувати. Він очищається від бруду і пилу, якщо потрібно, проводиться вирівнювання цоколя.

Ці підготовчі роботи гарантують згодом хороший рівень зчеплення клею з плиткою і цоколем. Ту частину поверхні цоколя, на яку передбачається монтаж плитки, крім очищення, піддають також грунтування. Така обробка допоможе знизити водовбирну здатність стін.Якщо фундамент старий і покритий штукатуркою, то її перед монтажем плитки потрібно видалити, скориставшись зубилом і молотком.

Дрібні дефекти на цоколі, глибиною не більше чотирьох міліметрів, вирівнювати на обов'язково, якщо ж дефекти більші - то вирівнювання необхідно.Коли попередні роботи закінчені, облицювальний матеріал приготований, то можна приступати до основної роботи.

Спочатку потрібно приготувати клейову суміш, керуючись інструкцією по експлуатації, що додається до упаковки клею. Розводити клей у великій кількості не слід, так як він швидко висихає, тому він повинен бути витрачений протягом півгодини.

Товщина шару клею не повинна бути товщі чотирьох міліметрів. Наноситися на стіну він повинен рівномірно, при цьому потрібно стежити, щоб він заповнював всі порожнечі - це запобігатиме потраплянню в них води з подальшим її замерзанням взимку, що призведе до відшарування плитки від цоколя.Монтаж плитки потрібно починати з одного з зовнішніх кутів. Вертикальні шви при цьому не повинні збігатися, для цього кожен наступний ряд повинен зсуватися на половину довжини плитки. Коли робота буде завершена, потрібно дочекатися, поки клей висохне, і затерти шви.

Другие статьи по теме
11.12.23 В чем преимущество пластиковых окон
23.10.23 Ремонт балконных дверей в Одессе
15.01.23 Електричні розетки
22.12.22 Ремонт квартир быстро и качественно
09.10.22 Преимущества кованых заборов и ограждений
09.10.22 Значимость ландшафтного дизайна
27.04.22 Характеристики и преимущества брусчатки
18.10.21 Бактерии для выгребных ям
18.06.21 Использование декоративной штукатурки для отделки кухни
17.06.21 Цегла в заміському житловому будівництві, його переваги та особливості застосування
Комментарии
Извините, но только зарегистрированные пользователи могут оставлять комментарии. Сперва Вы должно войти либо зарегистрироваться.