SELECT navigator__module_banners.*, navigator__module_banners_types.template FROM navigator__module_banners INNER JOIN navigator__module_banners_types ON navigator__module_banners.type_id = navigator__module_banners_types.type_id WHERE (category_id = "2") AND (expires > '2024-05-03 07:39:19' or isnull(expires)) AND (max_impressions = 0 OR num_impressions < max_impressions) ORDER BY RAND() LIMIT 0,1

Аргументи від «Site Ok», які переконають вас обрати Google Shopping та замовити тут розкрутку сайтiв

23.11.21
Фото.Аргументи від «Site Ok», які переконають вас обрати Google Shopping та замовити тут розкрутку сайтiв

Володіти інтернет-магазином — це значить постійно мати велику конкуренцію і постійно займатися просуванням, щоб він приносив гарний прибуток.

І зараз без цього ніяк не обійтися, оскільки у всесвітній павутині дійсно дуже висока конкуренція і часто попитом користуються саме ті сайти, які виявляються на головній сторінці пошукової системи.

Це пов'язано з тим, що люди найчастіше вибирають магазин або товар, які перебувають тільки на цій головній сторінці, не звертаючи уваги на інші, так як вважають їх не дуже хорошими, раз пошукова система не видала їх на головній.

Саме тому багато як провідних компаній та магазинів, так і звичайних, обов'язково займаються розкручуванням, щоб можна було залучати більшу кількість клієнтів. І способів досить багато, але для торгівлі є один найефективніший, який буде найбільше приносити користі.

І це реклама Google Shopping, яка якраз такі створена для того, щоб людина наочно могла побачити товари з потрібним описом та перейти на сайт, якщо цей товар її зацікавить. І, за рахунок того, що у такого способу є свої переваги, багато брендів та магазинів вибирають саме його. Ви також можете ознайомитись із перевагами використання данного сервісу за посиланням: ukr.site-ok.ua/poslugy/google-shopping-замовити-рекламу-товарів-ціна.

 

3 причини вибрати саме Google Shopping

  • По-перше, керувати такою рекламною компанією зараз досить легко. Якщо раніше необхідно було налаштовувати показ таких оголошень, підбираючи безліч ключових запитів, стежити за великою кількістю процесів і т.д., то на сьогоднішній день показ такої реклами відбувається автоматично завдяки алгоритму, який сам визначає, коли необхідно показати те або інше оголошення. До того ж, так ви будете витрачати набагато менше грошей, але, при цьому, будете отримувати більший дохід від збільшення продажів.

  • По-друге, таким чином ви зможете охоплювати досить велику аудиторію, оскільки Google показуватиме ці оголошення в багатьох своїх сервісах, що, само собою, збільшить трафік.

  • По-третє, продавати будь-який продукт також стало набагато легше. Це пов'язано з тим, що навіть якщо людина введе певний запит, їй все одно видасть відповідний продукт, який буде мати картинку, опис та ціну. Таким чином вона з легкістю зможе вибрати те, що їй потрібно, оскільки у неї перед очима буде повний опис з його видом.

Але, все ж таки деякі люди бажають зекономити, тому намагаються або самостійно налаштувати такий інструмент, або звертаються за допомогою до любителів, які не дуже знають цю сферу діяльності.

Це все може призвести до того, що Ви задарма будете витрачати свій час та свої гроші, котрі Вам ніхто не поверне. А вибір офіційної компанії або агентства — це найкращий варіант, який заощадить кошти та нерви.

Саме тому, якщо Вас цікавить розкрутка сайтів, слід звернутись до «Site Ok», яка вже багато років займається просуванням сайтів та іншими видами реклами. Вас обов'язково порадує великий вибір послуг та найкращий сервіс. До того ж, Вони якісно виконують свою роботу, завдяки чому користуються такою популярністю і мають безліч задоволених замовників, які тепер мають хороший дохід після запуску реклами Google Shopping.

Другие статьи по теме
Комментарии
Извините, но только зарегистрированные пользователи могут оставлять комментарии. Сперва Вы должно войти либо зарегистрироваться.