SELECT navigator__module_banners.*, navigator__module_banners_types.template FROM navigator__module_banners INNER JOIN navigator__module_banners_types ON navigator__module_banners.type_id = navigator__module_banners_types.type_id WHERE (category_id = "2") AND (expires > '2024-05-03 16:01:40' or isnull(expires)) AND (max_impressions = 0 OR num_impressions < max_impressions) ORDER BY RAND() LIMIT 0,1

Які книжки купують українці на “ковідну” тисячу

13.01.22
Фото.Які книжки купують українці на “ковідну” тисячу

Саме книжки стали найпопулярнішими товарами, на який українці на сьогодні витрачають тисячу гривень, які нараховує наша держава за проходження процедури повної вакцинації. Таку інформацію підтверджує й один із співзасновників одного з популярних українських банків Monobank Олег Гороховський. За статистикою від Monobank, 43,6% його клієнтів витратили гроші саме на літературу. На другому місці за кількістю покупок – квитки у кінотеатри (26,32%), а на третьому місці – квитки на потяги (13,11%).

Більшість українців витрачають тисячу гривень за вакцинацію на книжки. Найбільшою популярністю користуються пригоди Гаррі Поттера, автобіографія Меттью Макконахі та популярна психологія від доктора Курпатова.

Експерти Price.ua дослідили, які саме книжки охоче купують українці. На порталі Price.ua можливо не тільки обрати найкращі книжки, порівняти ціни на них, але й вивчити відгуки покупців.

ТОП-5 найпопулярніших книжок від Price.ua

1. Серія книжок про Гаррі Поттера. Історія про хлопчика-чаклуна не полишає лідерські позиції у топах найпопулярніших. Деякі книжкові магазини навіть зробили акційні пропозиції на повні зібрання книжок про Гаррі Поттера: їх можна придбати за 1000 грн, що дуже зручно для власників “ковідної” тисячі.

2. “Червона таблетка. Поглянь правді у вічі. Книга для інтелектуальної меншості”, Андрія Курпатова. Відомий психолог у науково-популярному стилі розповідає про важливі відкриття у нейрофізіології. Це допомагає краще зрозуміти принципи роботи мозку, зрозуміти поведінку інших людей та досягти власних омріяних цілей.

3. Твори Фредеріка Бакмана. “Чоловік на ім’я Уве”, Моя бабуся просить їй вибачити”, “Ведмеже місто” та інші книжки цього автора зникають з полиць книгань першими.

4. “Зелене світло”, Меттью Макконахі. Ілюстрована автобіографія талановитого актора більше схожа на підручник життя. Актор без прикрас та дотепно розповідає про своє життя та важливі події у ньому.

5. Серія книжок “MINECRAFT”. Діти та дорослі по всьому світу обожнюють цю гру. А от серія книг від видавництва “Артбукс” користується шаленою популярністю у дітей молодшої школи.

За словами представників українських видавництв та книгарень, покупці цікавляться різноплановою літературою. Але є популярні категорії: популярна психологія і саморозвиток, художня та дитяча література, а також подарункові видання.

Другие статьи по теме
Комментарии
Извините, но только зарегистрированные пользователи могут оставлять комментарии. Сперва Вы должно войти либо зарегистрироваться.