SELECT navigator__module_banners.*, navigator__module_banners_types.template FROM navigator__module_banners INNER JOIN navigator__module_banners_types ON navigator__module_banners.type_id = navigator__module_banners_types.type_id WHERE (category_id = "2") AND (expires > '2024-04-28 07:45:11' or isnull(expires)) AND (max_impressions = 0 OR num_impressions < max_impressions) ORDER BY RAND() LIMIT 0,1

Послуги з термообробки металу в Україні

31.08.22

За допомогою технологічних процесів, що ґрунтуються на нагріванні вже відлитих металевих деталей, можна отримати необхідні якості металевого сплаву і досягти необхідних показників за параметрами міцності, крихкості, зносостійкості, в'язкості, твердості і т.д.

Послуги термообробки металу (Дніпро та інші міста можуть скористатися спектром послуг ПП ТД ТАМ) полягають у тому, що заготовки, вузли або деталі, нагрівають до певного температурного порога, а потім особливим чином охолоджують шляхом занурення у рідкі масляні або водні середовища.

Термообробка сталевих виробів (деталей)

Існує три найбільш поширені технології термічної обробки готових виробів або деталей-заготовок з металу.

  • Загартування сталі (Дніпро та інші міста України можуть замовляти загартування металевих деталей у нас) – це технологія, завдяки якій металевий сплав стає міцнішим. Є кілька варіантів виконання гарту – наприклад, високоякісна об'ємна. Відмінність загартування від інших способів обробки металу - у тому, що підвищується твердість не тільки поверхневого шару металевої заготовки, але всієї заготовки (або листа). Таким методом обробляють як вуглецеві, так і леговані сорти сталі: відмінність технології для цих двох випадків полягає в тому, що вуглецеві сплави охолоджують у воді, а леговані – в технічній олії.
  • Цементація сталі. Дана технологія передбачає, що в серцевині металева деталь не змінює своїх властивостей, а поверхневий її шар насичується вуглецем. Після збагачення сплаву вуглецем його загартовують (нагрівають), потім відбувається низька відпустка (повільне охолодження). Результат даних маніпуляцій – підвищення бар'єру витривалості металу та поліпшення його зносостійкості. Рекомендовані до цементації метали - ті, які містять 0,1-0,3% вуглецю у первісному складі: їх серцевина зберігає достатню в'язкість після того, як деталь піддається загартування.
  • Відпалювання металів. Сталевий сплав при відпалі нагрівається до певної температури, а потім поступово її охолоджують. Метою відпалу є отримання більш однорідної структури сплаву та зменшення зернистості без його повного розплавлення, усунення внутрішньої напруги металу, зменшення рівня його твердості (іноді це потрібно для механічних способів обробки).

Особливості термічної обробки металів та сплавів

Термообробка – це низка технологічних процесів, потребують специфічного устаткування. Далеко не для всіх підприємств справді виправдано мати таке обладнання (гартувальні печі, гартувальні резервуари для охолодження тощо), і цехи під нього. Наприклад, якщо на самому підприємстві проводиться тільки складання певних виробів (техніки тощо), і потрібні лише окремі деталі, то вигідніше замовити послуги з термообробки металів (навіть якщо йдеться про виготовлення деталей за унікальними шаблонами та кресленнями).

Послуги термічної обробки металу у постачальника металу ТД ТАМ у Дніпрі

Термообробка металу (Дніпро) яку ми виконуємо – це відпал, цементація та загартування. Крім того, ми виробляємо токарні та фрезерні роботи.

Можлива співпраця з підприємствами, що знаходяться у різних містах України – це можуть бути машинобудівні, приладобудівні, ремонтні, монтажні компанії, цехи та майстерні.

Ми беремося як за разові замовлення, так і співпрацюємо на постійній основі.

Для оформлення замовлення та уточнення питань, що виникли, можете звертатися за телефонами

  • +38 050 400-06-70

  • +38 098 181-69-26

Другие статьи по теме
25.04.24 Значение средств индивидуальной защиты
22.04.23 Компанія Холодтехком
25.12.22 Безпека при виконанні зварювальних робот
26.10.22 Різання товстого металу: нюанси та особливості
15.07.21 Schaeffler начала серийное производство электродвигателей
08.06.21 Производство металлопроката: особенности процессов
15.09.20 Теперь посетив наш интернет-магазин, вы сможете приобрести запасные части на сельхозтехнику по самым выгодным ценам
14.08.19 Если вам нужна бумажная упаковка для еды, рекомендуем начать сотрудничество с нашей компанией
07.07.18 Карманные мультиметры – назначение и применение
29.10.17 Антифризы и незамерзающие жидкости
Комментарии
Извините, но только зарегистрированные пользователи могут оставлять комментарии. Сперва Вы должно войти либо зарегистрироваться.