SELECT navigator__module_banners.*, navigator__module_banners_types.template FROM navigator__module_banners INNER JOIN navigator__module_banners_types ON navigator__module_banners.type_id = navigator__module_banners_types.type_id WHERE (category_id = "2") AND (expires > '2024-05-02 13:56:36' or isnull(expires)) AND (max_impressions = 0 OR num_impressions < max_impressions) ORDER BY RAND() LIMIT 0,1

Безкоштовний торговий майданчик

22.04.23

У житті трапляються моменти, коли річ чи предмет набридає. Тримати їх удома вже не хочеться, бо займає місце, а викинути шкода буває, бо предмет купили за певні гроші. У таких випадках багато хто віддає речі рідним, близьким або просто друзям. Але навіщо це робити, якщо є найкращий спосіб позбутися речі, і при цьому ще заробити грошей. Як? Просто продавши його на торговому майданчику.

По суті, торговий майданчик - це місце, де кожен може виставити товар або предмет за своєю ціною, і продати його зацікавленим людям. При цьому виставляння оголошення безкоштовно, і великих комісій платити не потрібно. Та й стояти на ринку та кричати «купіть товар» не потрібно. Просто виставляєте його та чекаєте на покупців. Де можна здійснити продаж? Наприклад, на сайті торгового майданчика OLX. Там надається можливість продати будь-що і зробити це можна максимально швидко. Все, що потрібно це перейти на сайт, натиснути «подати оголошення» та заповнити невелику форму. Потрібно вказати текст оголошення, своє ім'я, контактні дані, фотографії товару тощо. Після чекайте на схвалення модератора і можете стежити за своїм оголошенням. У будь-якому випадку цей торговий майданчик має безліч переваг: безліч оголошень модератори стежать за шахрайством та відхиляють підозрілі оголошення постійна технічна підтримка безкоштовне користування і так далі У будь-якому випадку на сайті можна не тільки продати свій товар, але й придбати для себе щось. Є зручний розділ, де можна переглянути всі оголошення та вибрати для себе підходяще. Крім того, ціни там різні, і можна заощадити на купівлі зайві кошти. Це важливо, адже економити любить кожен, а Торговий майданчик дозволяє вибирати з різних варіантів один для себе підходящий.

Тому якщо вам терміново потрібно позбавитися речі, або запропонувати свої послуги в будь-якому питанні, то вам відмінно підійде торговий майданчик на сайті OLX. Великий досвід роботи сайту, безліч оголошень, величезна аудиторія та можливість переглядати реальні оголошення на товари, ось головні їхні переваги. Так що не сидіть, а переходьте на сайт та опубліковуйте свої оголошення абсолютно безкоштовно. А після розміщення вашого замовлення ви зможете замовити його просування в ТОП, для підвищення продажів. Вся докладна інформація про сервіс, а також можливість отримати професійну консультацію онлайн або замовити зворотній дзвінок, є на сайті OLX.

Другие статьи по теме
Комментарии
Извините, но только зарегистрированные пользователи могут оставлять комментарии. Сперва Вы должно войти либо зарегистрироваться.