SELECT navigator__module_banners.*, navigator__module_banners_types.template FROM navigator__module_banners INNER JOIN navigator__module_banners_types ON navigator__module_banners.type_id = navigator__module_banners_types.type_id WHERE (category_id = "2") AND (expires > '2024-04-29 08:35:55' or isnull(expires)) AND (max_impressions = 0 OR num_impressions < max_impressions) ORDER BY RAND() LIMIT 0,1

Тепловізійні монокуляри для полювання - запорука успіху

12.07.23

З появою приладів нічного бачення і тепловізорів доступної вартості значно пожвавився ринок обладнання для полювання. Якщо якихось 15 років тому для пошуку і вистежування дичини використовувалася традиційна оптика; біноклі та зорові труби. То 21 століття відкрило абсолютно нові горизонти. У тих умовах, де частково або повністю відсутня видимість, від звичайного бінокля не буде ніякого толку, а монокуляр з тепловізором здатний наділити власника рядом очевидних переваг. Чутливі сенсори "бачать" все в інфрачервоному діапазоні, тому їм не важливі такі атмосферні перешкоди, як туман, дим або повна відсутність освітлення. Теплий об'єкт мисливець зможе помітити також в нещільної рослинності. Це невелика Просіка, рідкісний очерет, трава та ін.

З кожним новим сезоном ціни на тепловізори поступово знижуються. Особливо це стосується морально застарілих моделей. Світові лідери індустрії щороку випускають по кілька серій тепловізорів, постійно оновлюючи свої лінійки. Вже нікого не здивуєш двох спектральними приладами, що дозволяють бачити зображення в оптичному і ІЧ спектрі. Потужна цифрова камера дає можливість розглянути об'єкт при хорошому яскравому світлі, а з настанням темряви або при вкрай поганій видимості завжди можна переключитися на тепловізійну.

Де в Україні продаються надійні тепловізори?

Одним с найкращих майданчиків е магазин Optic Store, який являється офіційним дилером багатьох іменитих виробників тепловізорів. Пряме співробітництво дозволяє пропонувати тільки найактуальніші рішення і останні моделі. Ціна на тепловізори рекомендована до роздробу виробниками. В великому каталогу htps://opticstore.com.ua/catalog/teplovizory є сотні сучасних моделей. За телефоном + 38 (063) 7-987-987 можна з'ясувати будь-які подробиці про зацікавивши вас модель. У разі необхідності співробітники компанії підберуть прилад саме для ваших завдань і умов застосування. Доставка в межах Києва кур'єром або самовивозом. В Одесу, Львів, Дніпро та інші міста доставляються Новою Поштою або транспортними компаніями.

Який тепловізор кращий?

Ринок тепловізійних рішень для цивільного застосування перенасичений пропозиціями з самим різним цінником. Навіть недорогі монокуляри здатні підняти якість полювання і відповідно її результативність на зовсім інший рівень. Прилади за 400$ допоможуть закрити весь спектр завдань для полювання на дистанціях до 400 метрів. У них, як правило, знижені дальність виявлення і кілька страждає якість зображення при спробах вийти на максимум можливостей. Це прилади на невеликих германієвих об'єктивах, до 25 мм і середніх або малих ІЧ сенсорах.

Далекобійний монокуляр з тепловізором обійдеться набагато дорожче. Моделі вартістю від декількох тисяч доларів і вище мають вже набагато більшими можливостями. Дальність виявлення в кілька кілометрів високо оцінить не тільки мисливець, але і будь-який військовий. Ці прилади можуть працювати в будь-яких погонних умовах. Міцний корпус буде захищати чутливу електроніку від будь-якого роду потрясінь. Все побачене мисливець може записати на відео, щоб згодом здивувати своїх колег. Прилади з GPS модулем дозволять побудувати маршрут, на який завжди можна повернутися і продовжити свої пригоди.

Якщо вам потрібен інструмент не тільки для пошуку, а для повноцінного полювання тоді необхідно розглядати варіанти з покупкою повноцінного прицілу. Для успішного полювання на коротких дистанціях досить купити нічний приціл, дальність дії якого буде рідко перевищувати позначку в 400 метрів. А ось тим мисливцям, хто звик до стрільби з далеких дистанцій, можливостей нічної оптики може бути недостатньо. В цьому випадку вас виручить потужний тепловізійний приціл, що дозволяє точно вражати цілі на кілометровому видаленні. Вартість такої оптики на порядок більше. Пристрій з далекоміром позбавить стрілка від необхідності використання додаткового обладнання.

Другие статьи по теме
28.02.24 Почему uaRO - лучший выбор для фанатов Ragnarok
20.02.24 Альтанки біля води: де знайти в Дніпрі
20.02.24 Де постріляти? Лазертаг у Києві для дітей та дорослих
23.11.23 Инновации в селекции: Преимущества гибридной капусты 'Кевин F1'
06.10.23 Значення танцю в розвитку дітей: чому школи танців настільки важливі
04.10.23 Переваги дитячих турів — найкращі пропозиції по Україні та за кордоном від туроператора «Сант Валентин»
03.10.23 Лазертаг для дітей у Києві - де пограти?
09.08.23 Бюджетний вибір: Де знайти недорогі великі вазони для вашого саду
28.06.23 Як вибрати гачок для в'язання
23.06.23 Лазертаг-центр в Дніпрі, для розваг і свят
Комментарии
Извините, но только зарегистрированные пользователи могут оставлять комментарии. Сперва Вы должно войти либо зарегистрироваться.