SELECT navigator__module_banners.*, navigator__module_banners_types.template FROM navigator__module_banners INNER JOIN navigator__module_banners_types ON navigator__module_banners.type_id = navigator__module_banners_types.type_id WHERE (category_id = "2") AND (expires > '2024-04-28 08:51:55' or isnull(expires)) AND (max_impressions = 0 OR num_impressions < max_impressions) ORDER BY RAND() LIMIT 0,1

Купуємо косметику по догляду за шкірою рук

10.08.23

Часто, коли мова йде про красу та догляд, шкіра рук залишається на задньому плані. Але насправді, наші руки - це одна з найбільш активних та видимих частин нашого тіла. Вони постійно взаємодіють з навколишнім середовищем, зазнають впливу зовнішніх факторів і потребують спеціального догляду. Отже, давайте поговоримо про важливість догляду за шкірою рук та поділимось ефективними порадами для збереження їх краси і здоров'я. А обрати професійні та високоякісні косметичні засоби для догляду за шкірою рук ви можете в інтернет-магазині Леді Бест.

  • Ретельне очищення: Шкіра рук має тенденцію забруднюватись від всього з чим вона стикається впродовж дня. Регулярне очищення рук є першим кроком до здорової шкіри. Використовуйте м'який очищувач або натуральне мило, щоб усунути забруднення, а потім ретельно промийте руки теплою водою. Уникайте використання гарячої води, оскільки вона може сприяти висушуванню шкіри.
  • Ексфоліація: Регулярна ексфоліація допомагає видалити відмерлі клітини шкіри і стимулює процес оновлення рук. Використовуйте ніжні пілінги або домашні засоби, такі як суміш цукру та масла, для делікатного масажу рук. Не забувайте звернути увагу на зони між пальцями та нігтьове ложе. Ексфоліюйте руки не більше двох разів на тиждень, щоб уникнути подразнення.
  • Зволоження: Одним із ключових аспектів догляду за шкірою рук є їхнє зволоження. Після очищення нанесіть якісний зволожувальний крем або лосьйон на шкіру рук. Зволоження допомагає підтримувати шкіру гладкою, еластичною і запобігає її сухості та тріщинам. Крім того, носіння рукавичок або кремів з вмістом масел, бджолиного воску або ши-масла допоможе зберегти вологу в шкірі під час холодної погоди або роботи з агресивними речовинами.
  • Захист від сонця: Багато людей забувають, що руки також потребують захисту від сонця. Не забувайте наносити крем з SPF на шкіру рук перед виходом на вулицю або під час тривалого перебування на сонці. Ультрафіолетові промені можуть спричиняти передчасне старіння шкіри та появу плям.
  • Догляд за нігтями: Руки включають не тільки шкіру, але і нігтьове ложе та нігті. Не забувайте про правильний догляд за нігтями. Регулярно підстригайте їх, використовуйте м'які пилки для розгладження країв, наносьте олійку для нігтів або крем, для того, аби підтримувати нігті в здоровому та доглянутому стані.
  • Захист: Носіть рукавички при роботі з агресивними хімічними речовинами або під час прибирання. Це убереже вашу шкіру від подразнень та неприємної сухості. Також уникайте тривалого занурення рук у воду або використання гарячих сушок.

Загальний догляд за шкірою рук - це постійна рутинна процедура, яка потребує зусилля та уваги. Регулярність і послідовність є ключовими факторами для досягнення видимих результатів!

Другие статьи по теме
23.05.23 Цена пошива штор на заказ
09.10.22 Ваш выбор - качественные кроссовки
30.09.22 Волшебный бизнес красоты
21.04.21 Угги для мужчин
19.04.21 Как выбрать часы для мужчины?
22.11.19 Выбор удобной женской обуви для путешествий
24.10.19 Ювелирный магазин
30.08.19 Маникюр и педикюр в жизни женщины
14.08.19 Если вы хотите быть красивой и эффектной, посетите наш салон красоты
12.07.19 Все для наращивания ресниц: материалы по низким ценам
Комментарии
Извините, но только зарегистрированные пользователи могут оставлять комментарии. Сперва Вы должно войти либо зарегистрироваться.