SELECT navigator__module_banners.*, navigator__module_banners_types.template FROM navigator__module_banners INNER JOIN navigator__module_banners_types ON navigator__module_banners.type_id = navigator__module_banners_types.type_id WHERE (category_id = "2") AND (expires > '2024-04-28 21:14:43' or isnull(expires)) AND (max_impressions = 0 OR num_impressions < max_impressions) ORDER BY RAND() LIMIT 0,1

Автошкола на Виноградарі

31.08.23

Власне водійське посвідчення - це крок до незалежності та вибору на дорозі. Отримання навичок водіння та правильної теоретичної підготовки важливо, адже це стосується безпеки на дорозі та ваших життєвих можливостей. Автошкола "Константа-ГС" на Виноградарі є надійним партнером у вашій подорожі до власного водійського посвідчення.

Розташування на Виноградарі: Подольський район

Автошкола "Константа-ГС" розташована на Виноградарі, в Подольському районі Києва. Це зручне місце для тих, хто проживає або працює в цьому районі, оскільки ви можете отримати навчання поблизу свого місця проживання.

Онлайн або офлайн: Вибір за вами

Автошкола "Константа-ГС" надає вам можливість вибору між онлайн та офлайн навчанням. Це означає, що ви можете обрати той формат, який найкраще підходить вашому розкладу та зручностям. Офлайн навчання проводиться в приміщеннях автошколи на проспекті Правди.

Набори раз в неделю: Запишіться зараз!

автошкола на Виноградарі

 

Автошкола "Константа-ГС" пропонує набори студентів один раз на тиждень, щоб вам було зручно планувати ваш час. Для запису на навчання ви можете зв'язатися з нами за телефоном: (067) 467-78-96. Наші фахівці вас проконсультують та нададуть всю необхідну інформацію щодо навчання.

Адреса філіала на Виноградарі

Автошкола "Константа-ГС" на Виноградарі знаходиться за адресою: проспект Правди, 66-А. Це легко знайти та досягти з будь-якої частини Києва. Ми створили зручні умови для навчання нашим студентам.

Сайт автошколи

Для докладної інформації щодо послуг та цін, відвідайте офіційний сайт автошколи за посиланням: https://avtoconst.com.ua/ua/avtostrit-vinogradar.

Завдяки досвідченим інструкторам, доступним розташуванням та різним форматам навчання, автошкола "Константа-ГС" на Виноградарі готова допомогти вам отримати водійське посвідчення та розвинути навички водіння. Оберіть нас, і ваша подорож на дорозі стане захоплюючою та безпечною.

Професійні інструктори: Ваші наставники на дорозі

Автошкола "Константа-ГС" пишається своїми висококваліфікованими інструкторами, які допоможуть вам освоїти мистецтво водіння від азів. Їхня багаторічна практика та експертність дозволять вам набути навичок безпечного та впевненого водіння.

Підготовка до теоретичних і практичних іспитів

Усі студенти автошколи проходять повний курс теорії, який допомагає засвоїти всі необхідні знання для безпечного водіння та успішного складання теоретичного екзамену. Ви матимете доступ до навчальних матеріалів та можливість здійснювати самостійне вивчення.

Практичні заняття проводяться на сучасних автомобілях, обладнаних передовими технологіями та враховуючи найсучасніші правила дорожнього руху. Наставники допоможуть вам здобути навички водіння в різних дорожніх умовах та поділяться практичними порадами.

Запишіться зараз!

Не відкладайте свій водійський досвід на завтра. Запишіться на навчання в автошколі "Константа-ГС" на Виноградарі вже сьогодні! Для цього достатньо зателефонувати за номером (067) 467-78-96, і наші фахівці з радістю нададуть вам всю необхідну інформацію та допоможуть зареєструватися.

Завершальні слова

Отримання водійського посвідчення - це важлива подія в вашому житті, і ви можете довірити цей процес автошколі "Константа-ГС" на Виноградарі. З нами ви навчитесь водити безпечно та впевнено, отримаєте необхідні знання та навички для подорожей на дорозі. Оберіть нас, і ми допоможемо вам розкрити потенціал водія та впевнено керувати автомобілем. Безпека та впевненість на дорозі - це наш пріоритет.

Другие статьи по теме
05.12.23 Порівняльний аналіз квадроцикла та мотоцикла: переваги та недоліки
09.08.23 Сервісне обслуговування BMW: Що потрібно знати про гарантію та післягарантійне обслуговування
06.05.23 Автошкола в районі Виноградар
11.11.22 Транспорт будущего - электромобиль
20.10.22 Эффективность грузоперевозок
29.09.22 Автомобильные держатели для телефонов
08.09.22 Капремонт двигателя
04.08.22 Курсы вождения на Голосеево
17.06.22 Советы по покупке нового или подержанного автомобиля в Европе
05.06.22 Автошкола Академгородок
Комментарии
Извините, но только зарегистрированные пользователи могут оставлять комментарии. Сперва Вы должно войти либо зарегистрироваться.