SELECT navigator__module_banners.*, navigator__module_banners_types.template FROM navigator__module_banners INNER JOIN navigator__module_banners_types ON navigator__module_banners.type_id = navigator__module_banners_types.type_id WHERE (category_id = "2") AND (expires > '2024-04-29 09:53:36' or isnull(expires)) AND (max_impressions = 0 OR num_impressions < max_impressions) ORDER BY RAND() LIMIT 0,1

Лазертаг для дітей у Києві - де пограти?

03.10.23

Чим зайняти дітей у вільний час після школи, на вихідних чи канікулах? Це питання крутиться в голові, напевне, всіх батьків у світі. В хід ідуть творчі і спортивні секції, додаткові заняття з розвитку, гуртки, майстер-класи. А буває так, що після цього всього батьки вже вимотані а дітвора - активно скаче :)

Пропонуємо “вибігати” дітей у вільний час у грі Лазертаг в Києві.

Лазертаг - це гра, яка використовує інфрачервоні промені (зазвичай лазери) для "вбивання" опонентів у віртуальному бойовому полі. Ця гра подібна до пейнтболу чи стрільби з пластмасової або ігрової зброї, але вона менш контактна і потенційно менш травматична, оскільки не використовує фізичних снарядів або куль.

Це робить гру привабливою для батьків, які хочуть створити активне дозвілля дітворі з елементами соціалізації та командної взаємодії:

  • Гра активізує дітей та спонукає їх рухатися, бігати, приховуватися і розвивати фізичну витривалість. Це сприяє здоровому фізичному розвитку.

  • Лазертаг заохочує дітей розвивати стратегічні та тактичні навички, такі як планування нападу або оборони, командну роботу, прийняття швидких рішень і спілкування з товаришами.

  • Активність вимагає взаємодії з іншими гравцями, що сприяє розвитку соціальних навичок, зокрема спілкуванню, обговоренню стратегій і ділиться переможцями або поразками з друзями.

А дітлахам - просто подобається активна нетравматична гра-доганялка в умовну “войнушку” а також через схожість з іграми та фільмами про супергероїв, космічні бої або інші фантастичні сценарії.

Основні компоненти лазертагу включають в себе:

  • Лазерну зброю. Кожен гравець отримує інфрачервону лазерну зброю, яка здатна випускати лазерні промені на інших гравців. Ці зброї можуть мати різні характеристики, такі як дальність стрільби та кількість зарядів.

  • Сенсори або жилети. Кожен гравець носить спеціальний сенсор або жилет, який приймає інфрачервоні сигнали від лазерної зброї опонентів. Сенсор вказує, коли гравець був "вцілений" лазером.

  • Бази або об'єкти. Гра може включати в себе бази або ігрові об'єкти, які гравці можуть використовувати для приховування та стратегічних оборонних позицій.

  • Електронна система ведення обліку. Багато сучасних лазертаг-систем мають електронну систему ведення обліку балів та різних параметрів гри, таких як кількість поцілень і “поранень” кожного гравця.

Лазертаг - це популярна інтерактивна розважальна гра, яка може бути грайливою для дітей та дорослих. Вона дозволяє розвивати тактичні та стратегічні навички, сприяє фізичній активності та спільноті, і при цьому вона є безпечною альтернативою іншим іграм зі схожою тематикою.

Центр розваг для дітей в Києві “Перший Легіон” запрошує на гру Лазертаг і пропонує декілька її варіантів: гра команд, гра проти Супергероя, гра на двох. При замовленні гри для команди на День народження, іменинник грає безкоштовно!

Чекаємо на вас!

Другие статьи по теме
28.02.24 Почему uaRO - лучший выбор для фанатов Ragnarok
20.02.24 Альтанки біля води: де знайти в Дніпрі
20.02.24 Де постріляти? Лазертаг у Києві для дітей та дорослих
23.11.23 Инновации в селекции: Преимущества гибридной капусты 'Кевин F1'
06.10.23 Значення танцю в розвитку дітей: чому школи танців настільки важливі
04.10.23 Переваги дитячих турів — найкращі пропозиції по Україні та за кордоном від туроператора «Сант Валентин»
09.08.23 Бюджетний вибір: Де знайти недорогі великі вазони для вашого саду
12.07.23 Тепловізійні монокуляри для полювання - запорука успіху
28.06.23 Як вибрати гачок для в'язання
23.06.23 Лазертаг-центр в Дніпрі, для розваг і свят
Комментарии
Извините, но только зарегистрированные пользователи могут оставлять комментарии. Сперва Вы должно войти либо зарегистрироваться.