SELECT navigator__module_banners.*, navigator__module_banners_types.template FROM navigator__module_banners INNER JOIN navigator__module_banners_types ON navigator__module_banners.type_id = navigator__module_banners_types.type_id WHERE (category_id = "2") AND (expires > '2024-04-27 11:09:07' or isnull(expires)) AND (max_impressions = 0 OR num_impressions < max_impressions) ORDER BY RAND() LIMIT 0,1

«ДІС-ГРУП»: надійний партнер вашого бізнесу

11.10.23

«ДІС-ГРУП» — виробничо-торгова компанія, що займається виготовленням серійного обладнання для промисловості. Ми використовуємо найсучасніше устаткування для виконання робіт з нуля до випробувань готового виробу.

Послуги механічної обробки: якість та професійний підхід

Власне інструментальне виробництво повного циклу дає можливість спеціалістам компанії реалізовувати масштабні проекти будь-якої складності.

Ми пропонуємо виготовлення різноманітної продукції для виробничих потреб. Зокрема у нас можна замовити:

  • прес-форми, в тому числі нестандартних параметрів — висока точність і відповідність проекту гарантується;

  • різні види штампів по металу: вирубаних, висічних, комбінованих, послідовної дії;

  • випробувальні стенди для тестування різного технічного обладнання;

  • пневматичні пристрої для систем газопостачання.

Команда «ДІС-ГРУП» надає широкий перелік послуг з металообробки, зокрема на токарних та токарно-фрезерних верстатах. Особливістю нашого підходу є замкнутий цикл виробництва: від підбору матеріалів до нанесення захисного шару на готовий виріб. Виробничий процес компанії є максимально ефективним завдяки використанню високотехнологічного обладнання. Наша технічна база складається з устаткування з ЧПУ, що дозволяє автоматизувати виробництво на всіх етапах.

Діяльність «ДІС-ГРУП» відбувається на чотирьох основних напрямках:

  1. Виготовлення деталей, запчастини, металоконструкцій з допомогою токарного та фрезерного станків з ЧПУ. Крім цього ми використовуємо автомат поздовжнього точіння та інноваційний оброблювальний центр.

  2. Інструментальне виробництво, що містить кілька круп устаткування для металообробки: точіння, фрезерування, шліфування, різки, заточування, слюсарних робіт.

  3. Термічна обробка металів, яка включає послуги з загартування, нормалізації та гармонізації. Ці процедури покращують механічні властивості, міцність та стійкість металевих виробів.

  4. Реалізація верстатів з ПЧУ китайського виробництва та подальше їх обслуговування, зокрема навчання спеціалістів, гарантійний та післягарантійний сервіс.

Важливою особливістю нашої компанії є комплексний підхід. Ми надаємо послуги від виготовлення електронного макета чи тривимірної моделі до контролю якості готового виробу. Тестування продукції відбувається на двох етапах. Спочатку оператор верстата за допомогою спеціальних вимірювальних пристроїв здійснює перевірку відповідності готової моделі ескізу чи кресленню замовника. На наступному етапі вимірювання проводить незалежний відділ технічного контролю. Таким способом ми гарантуємо високу якість виготовленої продукції.

Переваги співпраці з «ДІС-ГРУП»

Наша компанія має великий досвід роботи на ринку механічної обробки металів. Ми пропонуємо:

  • виготовлення запчастини за макетом замовника або розробку проекту згідно з його побажань;

  • індивідуальний підхід, тобто врахування всіх запитів клієнтів, виробництво деталей з нестандартними параметрами;

  • повний цикл виробництва у рамках одного заводу, що дає змогу економити час і кошти.

Наша продукція відповідає чинним стандартам та нормам, має сертифікати якості. Компанія надає гарантію на свої вироби й забезпечує гарантійне обслуговування.

Звернутися до «ДІС-ГРУП» можна телефоном або через сайт. Наші консультанти нададуть вичерпну інформацію щодо послуги. Ми завжди дотримуємося обумовлених термінів і не допускає затримок. Компанія пропонує вигідні умови співпраці, зокрема можливі знижки при виробництві великих обсягів серійної продукції.

Другие статьи по теме
15.03.24 Модульные емкости для хранения воды
20.01.24 "Фармаско" - виробник і постачальник різноманітних засобів експрес-діагностики
20.10.23 Як не потрапити на шахраїв під час оренди квартири
18.08.23 Как открыть свой бизнес и не прогореть: рекомендации ЕШКО
28.06.23 3 повода обратиться за покупкой обуви оригинального качества в интернет-магазин «Converse»
31.01.23 Правила зберігання металу на складі
26.11.22 Торговые и фасовочные электронные весы в Киеве и Украине от Гера Сервис
04.10.22 ВРЕМЯ ПЕРЕХОДИТЬ В БУХГАЛТЕРСКОЕ ОБЛАКО
04.08.22 Фурнітура для сумок в Україні
04.06.22 Купить шариковые подшипники в Киеве
Комментарии
Извините, но только зарегистрированные пользователи могут оставлять комментарии. Сперва Вы должно войти либо зарегистрироваться.