SELECT navigator__module_banners.*, navigator__module_banners_types.template FROM navigator__module_banners INNER JOIN navigator__module_banners_types ON navigator__module_banners.type_id = navigator__module_banners_types.type_id WHERE (category_id = "2") AND (expires > '2024-04-27 14:33:17' or isnull(expires)) AND (max_impressions = 0 OR num_impressions < max_impressions) ORDER BY RAND() LIMIT 0,1

Як не потрапити на шахраїв під час оренди квартири

20.10.23

Знайома ситуація: людина знаходить в іншому місті квартиру в оренду за казковою ціною і переводить аванс, щоб квартиру нікому не здали до її приїзду, а коли приїжджає і марно намагається зв'язатися з «господарем», розуміє, що потрапив на шахраїв, що часто буває при оренду квартири, якщо людина нехтує основними правилами безпечної угоди.


Є кілька моментів, на які хотілося б звернути особливу увагу. Як кажуть: попереджений - значить озброєний.


По-перше: якщо ви бачите євроремонт на фото і при цьому ціна нижча за 500 доларів при довгостроковій оренді або менше 60 доларів на добу при подобовій здачі, це точно не ваш варіант.
Поміркуйте самі: ви вклали гроші в нерухомість під здачу в оренду по 1000 доларів за метр, зробили в квартирі ремонт, це ще по 300-400 доларів за метр, разом найменша так звана смарт квартира обійдеться вам мінімум у 40 тисяч доларів.
За правилами інвестування квартира має відбиватися за 5-7 років, тому ділимо 40 тисяч на 12 та на 5 (7) і отримуємо, що мінімальна орендна плата у цій квартирі має бути від 475 до 650 доларів на місяць.
Де ви бачили мецената в особі інвестора? Інвестор – це стиль життя, вклався та заробляє. Він не опускатиме ціну на квартиру, краще нехай стоїть закрита, доки дочекається свого клієнта.
Шахраї не винаймають квартир для подальшої здачі, їм простіше взяти фото з олх або з іншого ресурсу в інтернеті.


По-друге: якщо хтось вимагає передоплату на карту. Як тільки ви почули про передоплату, у вас повинна спрацювати система захисту від небезпечних платежів. Кожен ріелтор, що поважає себе, зареєстрований як ФОП і сплачує податки, не бере ніяких передоплат.

Тим більше у світлі сьогоднішньої політики блокування банківських карток за незрозумілі перекази.
Не робіть передоплат – це точно убереже вас від зайвих витрат.


По-третє: якщо вас змушують поспішати, це також може вказувати на шахрайство і може привести до ситуації втрати грошей або спричинити іншу помилку. Ви повинні пам'ятати: ви - клієнт, тому ви диктуєте умови.

Нерухомість у Львові можна знайти від двох сотень долларів і до декількох тисяч в місяць, як то кажуть на любий смак та гаманець. Кожен об'єкт має переваги і недоліки. Але один момент залишається незмінним. Якщо ви хочете обійти рієлтора, шанс наткнутися на шахраїв та загубити гроші дуже великий. Зважаючі на потужну статитстику шахрайств навколо теми нерухомості, радимо не ризикувати важко заробленими грошима, а довіряти професіоналам.


Від себе хочемо запропонувати безпечні угоди за фактом. Ми двадцять років займаємось нерухомістю, тому про неї у Львові знаємо майже все.


Тепер ви знаєте, як не потрапити на шахраїв під час оренди квартири. Довіряйте професіоналам, щоб не втрачати гроші та час, телефонуйте одразу до нас. Підберемо оптимальний варіант на будь-який бюджет. Телефонуйте.


Автор - Любомир Мельник, АН Магнат

Другие статьи по теме
15.03.24 Модульные емкости для хранения воды
20.01.24 "Фармаско" - виробник і постачальник різноманітних засобів експрес-діагностики
11.10.23 «ДІС-ГРУП»: надійний партнер вашого бізнесу
18.08.23 Как открыть свой бизнес и не прогореть: рекомендации ЕШКО
28.06.23 3 повода обратиться за покупкой обуви оригинального качества в интернет-магазин «Converse»
31.01.23 Правила зберігання металу на складі
26.11.22 Торговые и фасовочные электронные весы в Киеве и Украине от Гера Сервис
04.10.22 ВРЕМЯ ПЕРЕХОДИТЬ В БУХГАЛТЕРСКОЕ ОБЛАКО
04.08.22 Фурнітура для сумок в Україні
04.06.22 Купить шариковые подшипники в Киеве
Комментарии
Извините, но только зарегистрированные пользователи могут оставлять комментарии. Сперва Вы должно войти либо зарегистрироваться.