SELECT navigator__module_banners.*, navigator__module_banners_types.template FROM navigator__module_banners INNER JOIN navigator__module_banners_types ON navigator__module_banners.type_id = navigator__module_banners_types.type_id WHERE (category_id = "2") AND (expires > '2024-04-28 18:51:07' or isnull(expires)) AND (max_impressions = 0 OR num_impressions < max_impressions) ORDER BY RAND() LIMIT 0,1

Де постріляти? Лазертаг у Києві для дітей та дорослих

20.02.24

Розважальний центр для дітей та дорослих у Києві 1'st Legion – це місце, де і дорослі, і діти можуть не просто цікаво організувати та провести дозвілля, а й отримати масу неперевершених вражень.

Сумуєте? Не знаєте, як і чим себе зайняти? Хочете активності та емоцій? Тоді стрілялка лазертаг у нашому розважальному центрі – саме те, що вам потрібно!

Що таке лазертаг?

Це лазерний пейнтбол. Але без болю, без кульок і реальних пострілів. супротивники прагнуть "знищити" один одного лазерними пострілами, а влучення фіксує спеціальне обладнання. Лазертаг у приміщенні – це не гра у польових умовах. Не потрібен якийсь спеціальний одяг, не потрібні теплі речі. Не потрібен захист. Імовірність отримання травм зводиться нанівець.

Розважатись ви будете на території центру 1'st Legion. Ми подбали про оснащення всіх приміщень найнеобхіднішим. Весь реквізит є абсолютно безпечним.

Чому лазертаг?

Лазерні бої у Києві на базі «Першого Легіону» – це безліч переваг:

  • можливість для дітей та дорослих скоротати дозвілля та класно розважитися. Лазертаг у Києві у нас доступний хлопцям віком від п'яти років;
  • знання та навички не потрібні. Досвідчений інструктор про все розповість. Його зможе зрозуміти навіть маленька дитина;
  • можливість вибору сценарію гри та унікальних завдань. Не обмежуйте себе чимось одним, вирішуйте самі, яку місію виконуватимете;
  • безпека. Спорядження – це лазерні бластери, що генерують сигнали під час кожного чергового натискання на гачки, а також пов'язки, що виконують функцію сенсорів. Так, реальних пострілів не буде, але будь-яке влучення обов'язково «вважається». Ви самі зможете заздалегідь встановити, скільки разів потрібно потрапити у вас чи супротивника, щоб гра була завершена.

Якщо потрібно, ми зможемо підібрати вам індивідуальний сценарій. Навіть якщо планується масштабний захід. Наші фахівці вирішать необхідні завдання та все продумають. Вам залишиться прийти, поспілкуватися з інструктором та почати захоплюючу розвагу. Не має значення, з ким ви прийдете: з дітьми, з друзями чи цілою родиною. Весело буде всім!

Стати непереможним воїном!

Не дайте противнику зробити із себе жертву. Покажіть, що здатні! Ми гарантуємо, що після однієї гри вам захочеться повторити. Ще і ще. Чому? Тому що лазерний пейнтбол – це поєднання драйву, адреналіну, позитивних емоцій та високого настрою.

Без вражень ви від нас не втечете!

Другие статьи по теме
28.02.24 Почему uaRO - лучший выбор для фанатов Ragnarok
20.02.24 Альтанки біля води: де знайти в Дніпрі
23.11.23 Инновации в селекции: Преимущества гибридной капусты 'Кевин F1'
06.10.23 Значення танцю в розвитку дітей: чому школи танців настільки важливі
04.10.23 Переваги дитячих турів — найкращі пропозиції по Україні та за кордоном від туроператора «Сант Валентин»
03.10.23 Лазертаг для дітей у Києві - де пограти?
09.08.23 Бюджетний вибір: Де знайти недорогі великі вазони для вашого саду
12.07.23 Тепловізійні монокуляри для полювання - запорука успіху
28.06.23 Як вибрати гачок для в'язання
23.06.23 Лазертаг-центр в Дніпрі, для розваг і свят
Комментарии
Извините, но только зарегистрированные пользователи могут оставлять комментарии. Сперва Вы должно войти либо зарегистрироваться.