SELECT navigator__module_banners.*, navigator__module_banners_types.template FROM navigator__module_banners INNER JOIN navigator__module_banners_types ON navigator__module_banners.type_id = navigator__module_banners_types.type_id WHERE (category_id = "2") AND (expires > '2024-04-27 17:39:09' or isnull(expires)) AND (max_impressions = 0 OR num_impressions < max_impressions) ORDER BY RAND() LIMIT 0,1

Альтанки біля води: де знайти в Дніпрі

20.02.24

Не у кожного дніпрянина з настанням літніх днів є можливість відправитися в теплі країни чи бодай взяти довгу відпустку, а відпочити від міської метушні та шаленого ритму життя хочеться всім і завжди.

Для відпочинку в будній чи вихідний день пропонуємо орендувати альтанку для пікніка на березі річки Дніпро у придніпровському сосновому лісі на території парку розваг 1legion (“Перший легіон”) за доступними цінами.

Такий релакс зможе дозволити собі кожен: оренда місця для шашликів обходиться недорого, зона відпочинку розташована в Придніпровську і дістатися туди не важко. У нас ви зможете провести незабутньо вихідні або відсвяткувати будь-яку подію в колі друзів та близьких. Підходить і для свят, днів народжень, ювілею, другого весільного дня тощо.

Альтанки з мангалами біля річки є ідеальним поєднанням комфорту та близькості з природою.

Наші пропозиції:

Оренда дерев'яної альтанки на березі Дніпра - це чудовий варіант для сім'ї або великої компанії друзів.

Ми пропонуємо затишні, комфортні, просторі альтанки у Придніпровську, біля води, при тому - у зоні соснових насаджень, щоб відпочиваючі мали змогу позасмагати, зайнятися активними видами спорту, подихати духмяним повітрям соснового лісу та насолодитися мальовничими видами.

При цьому виїзд на природу не вимагатиме від вас жертв у вигляді дискомфорту: упорядкована територія зони відпочинку оснащена всіма зручностями, які можуть знадобитися.

В наявності на території:

  • мангали для приготування шашлику;

  • комфортні дерев’яні альтанки і одна тепла альтанка типу банкетної зали - для заходів і холодної пори року;

  • сучасні санвузли, душові та мийки для овочів;

  • дерев’яні стежки, щоб комфортно відпочивати навіть в негоду;

  • каву, чай, солодощі для дітей можна також купити на території.

Альтанки дозволяють вмістити до 20 осіб.

У нас можна зібратися веселою компанією, сім'єю, колективом та відпочити чи відсвяткувати будь-який повод, разом зробити смачні блюда на грилі чи скористатися кейтерингом чи послугами нашого кухаря і замовити різноманітні страви та напої з меню нашого кафе.

Приїхавши сюди можна повністю поринути в лісову атмосферу, і забути на певний час про свою роботу, клопоти та проблеми. А якщо серед ваших гостей є затяті рибалки, то й вони оцінять місце, де в комфортних умовах можна отримати добрий улов.

Такий відпочинок біля води дозволить розслабитись, поспілкуватися з друзями, добре провести час, відпочити від міського шуму.

Чекаємо вас у Придніпровську!

Другие статьи по теме
28.02.24 Почему uaRO - лучший выбор для фанатов Ragnarok
20.02.24 Де постріляти? Лазертаг у Києві для дітей та дорослих
23.11.23 Инновации в селекции: Преимущества гибридной капусты 'Кевин F1'
06.10.23 Значення танцю в розвитку дітей: чому школи танців настільки важливі
04.10.23 Переваги дитячих турів — найкращі пропозиції по Україні та за кордоном від туроператора «Сант Валентин»
03.10.23 Лазертаг для дітей у Києві - де пограти?
09.08.23 Бюджетний вибір: Де знайти недорогі великі вазони для вашого саду
12.07.23 Тепловізійні монокуляри для полювання - запорука успіху
28.06.23 Як вибрати гачок для в'язання
23.06.23 Лазертаг-центр в Дніпрі, для розваг і свят
Комментарии
Извините, но только зарегистрированные пользователи могут оставлять комментарии. Сперва Вы должно войти либо зарегистрироваться.