SELECT navigator__module_banners.*, navigator__module_banners_types.template FROM navigator__module_banners INNER JOIN navigator__module_banners_types ON navigator__module_banners.type_id = navigator__module_banners_types.type_id WHERE (category_id = "2") AND (expires > '2024-05-06 00:37:00' or isnull(expires)) AND (max_impressions = 0 OR num_impressions < max_impressions) ORDER BY RAND() LIMIT 0,1

Дитячий день народження: святкувати з дорослими чи без

24.04.24

Це питання неодмінно виникне у вас у голові, коли ви почнете планувати свято.

Не мучтеся! Ми знаємо відповідь!

Точніше, варіанти відповіді:) Адже все залежить від віку вашої дитини!

Якщо йдеться про урочистість для малюка, якому 1-3 роки, то імениннику абсолютно все одно, хто буде присутнім на святі. Його потішить свято як таке! І так люблячі його бабусі, дідусі, дядьки і тітки, які принесуть гори подарунків, теж принесуть масу радості! І, безперечно, аніматор, який обов'язково має бути в костюмі улюбленого мультиплікаційного героя — це ж прямо вау!!!

Тож у цьому випадку ми рекомендуємо спокійно запрошувати дорослих. Тим більше, поки дитинка у такому ніжному віці, близькі родичі навіть можуть образитися, якщо їх не покличуть!

Також, якщо будуть запрошені інші діти, вони, скоріше за все будуть також малечею. І їхні мами їх одних не залишать (і це логічно та правильно!). Адже у такому віці діти можуть просто злякатися нової обстановки, незнайомих людей, аніматора! Тому наявності дорослих на дитячому дні народженні не оминути.

Якщо імениннику 4-6 років, то краще спитати в нього самого — кого дитина хоче бачити на святі. Адже він уже усвідомлено може попросити про присутність друзів (це можуть бути і садівські одногрупники, і знайомі з розвиваючих занять, і хлопці з двору). Нерідко діти кажуть, що хочуть запросити конкретних дорослих родичів. Звичайно, список можна скоригувати, залежно від масштабів свята, на яке ви розраховуєте. У будь-якому випадку дитина оцінить, що з його думкою рахуються.

Якщо дитині виповнюється 7-10 років, то тут можна обійтися без дорослих. У цьому віці діти вже досить самостійні (адже йдеться про школярів!) і їм цілком комфортно один з одним.

Тому ми рекомендуємо запросити на таке свято тих, з ким вам особисто хотілося провести час, поки діти розважаються! Це прямо відмінний варіант поєднати дві приємні справи!

А розважати дітей – це справа професійних аніматорів; стежити за таймінгом заходу (щоб усе встигли — і поїсти, і пограти, і на тортику свічки задути) справа організаторів.

Коли відзначається день народження підлітка (11 років і старше), краще дати дітям більше свободи і провести свято взагалі без дорослих. Повірте, у них давно вже свої секрети, свої розмови, свої особливі фішки, яких вони, можливо, будуть соромитись при вас. Діти в такому віці тільки й чекають, що ви їм дасте спокій :) (як би вони вас не любили!).

Якщо ви все ж таки вирішили бути присутнім на святі, то найкраще максимально дистанціюватися від дітей. Наприклад, організувати столи для дорослих і для дітей в окремих кімнатах.

А знаєте, що найприємніше у дитячому дні народження для батьків?

Коли вже все за вас продумано! :)

За вже готовими варіантами і сценаріями святкування дитячого свята в Києві звертайтесь в центр дитячих розваг “Перший Легіон”!

Другие статьи по теме
01.05.24 Бизикубы: происхождение, назначение и роль в развитии моторикики детей
04.03.24 Топ 10 причин почему бизиборд - лучший подарок на 1-й год ребенку
06.10.23 Балдахін на дитяче ліжко: Краса та захист для вашого малюка
25.12.22 Дом престарелых - забота, внимание, комфорт
13.09.22 Несколько советов по выбору детской кроватки
05.04.21 Подгузники для вашего малыша
19.03.21 Покупаем индивидуальный транспорт для ребенка: 5 советов от интернет-магазина «SamokaT»
28.08.20 Купить интересные настольные игры вы можете в нашем интернет-магазине
30.05.19 Потенциал сайта обмена вещами приятно удивит уникальными решениями для обеспечения рациональности ведения семейного бюджета
27.02.19 Выбираем детскую коляску - некоторые советы
Комментарии
Извините, но только зарегистрированные пользователи могут оставлять комментарии. Сперва Вы должно войти либо зарегистрироваться.