SELECT navigator__module_banners.*, navigator__module_banners_types.template FROM navigator__module_banners INNER JOIN navigator__module_banners_types ON navigator__module_banners.type_id = navigator__module_banners_types.type_id WHERE (category_id = "2") AND (expires > '2024-05-02 06:14:21' or isnull(expires)) AND (max_impressions = 0 OR num_impressions < max_impressions) ORDER BY RAND() LIMIT 0,1

Як втримати клієнтів?

12.12.13
Фото.Як втримати клієнтів?

Цілком логічно сподіватися, що час, витрачений на діяльність, надасть ресурсу досконалості, але, на жаль, це не завжди виправдано. Вклавши кошти в свій стартап в онлайн-бізнесі, не забувайте про придбання надійного хостингу. Адже бажання зекономити на хостингу (мова навіть не йде про вибір безкоштовної послуги) може зіпсувати всю картину.

І ось незадоволені численими збоями в роботі сайту клієнти починають втікати. Все частіше спадає думка про зміну хостинг-провайдера. Та переслідують страхи — а раптом новий хостинг виявиться теж ненадійним, а можливо я переплачу свої кровно зароблені гроші, якщо оберу дорожчий хостинг, а як бути з простоєм сайту та копоративної пошти при зміні провайдера та ще й купа додаткової «ручної» роботи...

Забезпечте себе постійними клієнтами. Аби докладені зусилля не були марними, подбайте про надійного хостинг-провайдера.

Обираючи хостинг зверніть увагу на компанії з досвідом та з базою клієнтів. Це важливо, оскільки сукупність цих двох факторів свідчить про те, що компанія дійсно працює. Серед таких хостинг-провайдерів на ринку України вже 10 років розвивається компанія «Український хостинг». В цього провайдера ви можете придбати послугу та одразу зареєструвати домен для свого бізнесу і там же отримувати підтримку по його розміщенню.

Зараз тематичні інтернет-ресурси рясніють прикрашеними відгуками про той чи інший хостинг, тому не варто на всі 100% їм довіряти, адже деякі несумлінні хостери пишуть про себе такі відгуки під замовлення, видаючи їх за відгуки своїх клієнтів. Якщо ви не підковані в технічних питаннях і не можете самостійно визначити надійне це місце для розміщення вашого сайту чи ні, варто звернути увагу на клієнтів хостера — якщо це великі солідні компанії, швидше за все даному хостеру варто довіряти. До прикладу, хостинг від UH.UA обрали фінансові та комерційні установи, лікувальні та культурні заклади, торгівельні мережі, періодичні видання, підприємства тощо. UH.UA, прагнучи до надання якісних та високопродуктивних послуг, обирає перш за все надійних партнерів, інноваційні підходи та високотехнологічне обладнання. На UH.UA ваші сайти почуватимуться комфортно, не буде потреби знову замислюватися про «переїзд».

Хостинг від UH.UA супроводжується цілодобовою технічною підтримкою по електронній пошті та з 08:00 до 20:00 по телефону.

Обравши надійний український хостинг, ви проявите повагу до своїх клієнтів, і вони вам за це будуть щонайменше вдячні.

Другие статьи по теме
15.03.24 Модульные емкости для хранения воды
20.01.24 "Фармаско" - виробник і постачальник різноманітних засобів експрес-діагностики
20.10.23 Як не потрапити на шахраїв під час оренди квартири
11.10.23 «ДІС-ГРУП»: надійний партнер вашого бізнесу
18.08.23 Как открыть свой бизнес и не прогореть: рекомендации ЕШКО
28.06.23 3 повода обратиться за покупкой обуви оригинального качества в интернет-магазин «Converse»
31.01.23 Правила зберігання металу на складі
26.11.22 Торговые и фасовочные электронные весы в Киеве и Украине от Гера Сервис
04.10.22 ВРЕМЯ ПЕРЕХОДИТЬ В БУХГАЛТЕРСКОЕ ОБЛАКО
04.08.22 Фурнітура для сумок в Україні
04.06.22 Купить шариковые подшипники в Киеве
Комментарии
Извините, но только зарегистрированные пользователи могут оставлять комментарии. Сперва Вы должно войти либо зарегистрироваться.