SELECT navigator__module_banners.*, navigator__module_banners_types.template FROM navigator__module_banners INNER JOIN navigator__module_banners_types ON navigator__module_banners.type_id = navigator__module_banners_types.type_id WHERE (category_id = "2") AND (expires > '2024-05-14 20:59:00' or isnull(expires)) AND (max_impressions = 0 OR num_impressions < max_impressions) ORDER BY RAND() LIMIT 0,1

Переваги безкоштовних систем управління вмістом CMS

04.02.14
Фото.Переваги безкоштовних систем управління вмістом CMS

Створюйте сайти різного призначення та тематики за допомогою сучасних безкоштовних систем управління вмістом CMS. Вони гарантуватимуть вам зручність не лише створення сайту, але й його підтримки та управління інформацією на його веб-сторінках. В усіх сучасних CMS присутній стандартний набір шаблонів дизайнів сайту, який вам більше підійде, той і завантажуйте та отримаєте готовий зовнішній вигляд свого сайту без витрачання сил, часу та коштів, які б знадобилися вам при замовленні дизайну для свого проекту в веб-студії у художника. Працюйте з наповненням вашого сайту — заповнюйте відповідні блоки потрібною інформацією та управляйте нею за допомогою інструментів, які містяться в інтуїтивно зрозумілому інтерфейсі системи управління. Аби вберегти сайт від несанкціонованого доступу третіх осіб оновлюйте та використовуйте лише найсвіжіші стабільні версії CMS, про вихід яких ви можете дізнаватися, відвідуючи офіційний сайт розробників CMS.

Послуги вітчизняного хостинг-провайдера «Український хостинг» задовольняють вимогам сучасних систем управління контентом таких як Joomla, WordPress, Drupal, 1С-Битрикс, phpBB, osCommerce та інших. UH.UA - це провайдер з розумними цінами на послуги та підтримкою сучасного програмного забезпечення. Пакети CMS-хостингу UH.UA попередньо налаштовані та відповідають вимогам сучасних CMS, так що вам не доведеться витрачати на це свій час, а якщо ви замовите хостинг терміном на один рік та більше, працівники служби технічної підтримки провайдера встановлять двигунець на хостинг замість вас абсолютно безкоштовно.

Якщо ваш доволі серйозний інтернет-сайт розміщений на віртуальному (shared) хостингу, щодня або ж в певні проміжки часу характеризується підвищеним рівнем відвідуваності, що негативно позначається на його швидкості завантаження (сайт починає «пригальмовувати» в пікові години), рано чи пізно ресурсів віртуального хостингу стане замало. В такому випадку, аби підвищити надійність та швидкість роботи ваших сайтів, створених на основі CMS, переносите свій сайт на віртуальний виділений сервер VPS. Сервери цього типу призначені для більш гнучкого налаштування серверного програмного забезпечення під завдання проекту. З VPS ви будете господарем ситуації завдяки повному адміністративному доступу до операційної системи. А в випадку надзвичайно високої відвідуваності сайту, необхідно замислитися про використання віртуального виділеного серверу (dedicated).

Другие статьи по теме
22.04.23 Системи відеоспостереження та сигналізації
06.10.22 Ваш выбор клавиатуры для компьютера
15.06.22 Игры и развлечения в современном мире
24.05.22 Заказать продвижение сайта в Киеве
25.04.22 Азартные игры в интернете и онлайн казино
12.08.21 Современный гаджет – максимум возможностей при минимуме затрат
18.09.20 Лототроны для лотерей и розыгрышей призов
11.09.20 Какой интернет магазин выбрать, если речь идет о покупке полиграфической продукции?
24.01.20 Как сделать лендинг пейдж для мероприятия
02.04.19 Сонячні батареї в побуті та виробництві
01.04.18 Учимся быстро продавать вещи через интернет
Комментарии
Извините, но только зарегистрированные пользователи могут оставлять комментарии. Сперва Вы должно войти либо зарегистрироваться.