SELECT navigator__module_banners.*, navigator__module_banners_types.template FROM navigator__module_banners INNER JOIN navigator__module_banners_types ON navigator__module_banners.type_id = navigator__module_banners_types.type_id WHERE (category_id = "2") AND (expires > '2024-05-14 17:42:27' or isnull(expires)) AND (max_impressions = 0 OR num_impressions < max_impressions) ORDER BY RAND() LIMIT 0,1

Учасники ДТП

14.02.14
Фото.Учасники ДТП

Виникнення ДТП це неприємна , але стандартна ситуація , яка може виникнути на дорогах з кожним водієм. У цій ситуації існує кілька основних учасників, інтереси яких ви повинні враховувати.

Отже, найперший учасник це ви сам. Не залежно від того чи є ви постраждалою стороною чи ні, пам'ятайте про свої права і обов'язки. І найголовніше постарайтеся взяти себе в руки і мислити з холодною головою. Не варто сваритися з ким би то не було. Якщо необхідно - викликайте співробітника ДАІ. Якщо пошкодження неістотні - можете обійтися самостійно , своїми силами.

Переходимо до другого винуватцеві ДТП, або можливо потерпілому. Отже, це людина, яка сидить у другій машині і який точно так само як і ви зараз прибуває в шоці. Вийдіть з машини і перевірте стан другого учасника ДТП. Найгірша ситуація - він мертвий. Не потрібно збігати з місця події. Пам'ятайте, що життя і здоров'я ваше і другого учасника ДТП є набагато важливішим, ніж ваші автомобілі. Тому для початку переконайтеся що з цим немає жодних проблем.

Третій учасник - співробітник ДАІ. Будьте уважні до правильності заповнення протоколу. Найголовніше - збережіть в точності всі наслідки події до приїзду співробітників ДАІ. Він повинен побачити реальну ситуацію, яка може визначити винного. Якщо ситуація критична і у вас є адвокат - краще викликати його на допомогу.

Відео реєстратор. Це напевно самий головний учасник події. Оскільки він бачив як все сталося і може надати відео підтвердження склався ситуації. Це найкращий варіант для того що б довести свою невинність. В цілому сьогодні відео реєстратори є обов'язковими супутниками автомобіліста. Це дозволяє позбавиться від беззаконня на дорогах як з боку інших водіїв так і з боку правоохоронних органів.

Зверніть увагу на перехожих. Всі вони також є учасниками ДТП. Не полінуйтеся взяти їх номери телефонів. У майбутньому вони можуть зіграти роль відмінних свідків. Ви залежите від їх свідчень .

Страхова компанія . Страхова компанія повинна забезпечити вам страхові виплати в разі виникнення страхового випадку. Правда досить часто виникає ситуація , що випадок стався - а виплати не виплачуються. Тому було б непогано додати в цю історію ще одного учасника - оціночну компанію .

Оціночна компанія це незалежний і незацікавлений учасник ДТП, який зможе провести експертизу автомобіля. З її допомогою ви зможете домогтися виплат страхових грошей, які вам дійсно належать.

Другие статьи по теме
05.12.23 Порівняльний аналіз квадроцикла та мотоцикла: переваги та недоліки
31.08.23 Автошкола на Виноградарі
09.08.23 Сервісне обслуговування BMW: Що потрібно знати про гарантію та післягарантійне обслуговування
06.05.23 Автошкола в районі Виноградар
11.11.22 Транспорт будущего - электромобиль
20.10.22 Эффективность грузоперевозок
29.09.22 Автомобильные держатели для телефонов
08.09.22 Капремонт двигателя
04.08.22 Курсы вождения на Голосеево
17.06.22 Советы по покупке нового или подержанного автомобиля в Европе
05.06.22 Автошкола Академгородок
Комментарии
Извините, но только зарегистрированные пользователи могут оставлять комментарии. Сперва Вы должно войти либо зарегистрироваться.