SELECT navigator__module_banners.*, navigator__module_banners_types.template FROM navigator__module_banners INNER JOIN navigator__module_banners_types ON navigator__module_banners.type_id = navigator__module_banners_types.type_id WHERE (category_id = "2") AND (expires > '2024-03-29 07:06:30' or isnull(expires)) AND (max_impressions = 0 OR num_impressions < max_impressions) ORDER BY RAND() LIMIT 0,1

Сучасне житло для сучасної людини

18.09.14
Фото.Сучасне житло для сучасної людини

Сучасна людина в сучасному місті має жити в сучасній оселі. Це не виклик і не тренд, це - звичайне положення речей. Те, що ми всі - «сучасні» обговоренню не підлягає. А як бути із «сучасним житлом»?

Розглянемо на прикладі нашу столицю. Але перед цим, треба зазначити про те, якщо в українських містах щось і будують, то переважно споруди не житлового характеру: торговельні або розважальні комплекси. А подекуди і малими архітектурними формами обходяться. На відміну від решти міст України в Києві наразі ведеться велика кількість будівництв, значний процент яких - житловий.

Якщо перед вами стало питання купівля первинного житла в українській столиці, радимо звернути увагу на ті пропозиції, які пропонують київські забудовники. Людині, яка планує вкласти свій капітал у якісне житло, варто ввести luxury Kiev apartments for sale у пошукову систему світової мережі. Видача дасть змогу знайти вартих уваги житлові об'єкти. Серед таких є комплекс Skyline.

Плануючи будівництво житлового комплексу, компанія-забудовник врахувала усе необхідне: особливості київського ландшафту, транспортну розв'язку, наявну навколишню інфраструктуру, і, головне, сучасні стандарти житла для людини, яка мешкає у великому місті. Варто детально розглянути ті переваги, які має квартира в комплексі Skyline.

Розташування. Адреса комплексу вул. Щорса, 26А. Вулиця Щорса в Києві, пролягаючи вздовж Печерських пагорбів, з'єднує дві значні артерії міста: проспект Горького (Велика Васильківська) і бульвар Лесі Українки. Таке розташування дає швидкий доступ до основних транспортних розв'язок (10 хвилин до метро «Печерське» і 15 хвилин до метро «Палац України»). Житловий комплекс збудований на пагорбі і, завдяки цьому, мешканці комплексу Skyline мають змогу насолоджуватись чудовим краєвидом, який відкривається з вікон їх квартир.

Головними пріоритетами забудовників є високі стандарти сучасного житлового помешкання – зручність, безпечність, індивідуальність.

Інфраструктура комплексу включає в себе: фітнес-центр, дитяча ігрова зона, клубна кімната (зручні дивани, плазмові панелі, кухня і, навіть, бібліотека), зимовий сад, підземний паркінг і швидкісні ліфти. Покриття wi-fi наявне в усіх загальних приміщеннях.

Безпека комплексу: сучасне протипожежне обладнання, цілодобове відеоспостереження, особиста карта-ключ, яка контролює доступ до паркінгу, вхідні двері високого рівня захисту.

Квартири в комплексі Skyline мають три варіанти: а) основний (власник має змогу сам обрати варіанти устаткування і оздоблення); б) європейський (в наявності основні комунікації, паркетна підлога, стандартне планування); в) дизайнерський (повністю готове житло).

Якщо ваша мета - елітна нерухомість Київ, вона повністю втілена в житловому комплексі Skyline.
Другие статьи по теме
18.05.21 Выгодная недвижимость за рубежом
21.05.20 Продажа недвижимости
08.03.20 Покупка недвижимости как инвестиция
22.01.19 Двухкомнатные квартиры в новостройках
18.07.17 Чем привлекает покупка недвижимости в курортных зонах Испании
08.12.16 5 причин, согласно которым вам нужно купить квартиру в Ирпене на сайте irpenparkhome.com.
25.10.16 3 причины заказать строительство деревянных домов на сайте www.sddu.com.ua
24.10.16 Некоторые нюансы покупки квартиры
21.07.16 Проект квартиры – понятие с разными значениями
20.06.16 Жилой массив «Радужный» комфортное жилье в новостройках
18.04.16 Недвижимость в Италии для комфортной жизни
Комментарии
Извините, но только зарегистрированные пользователи могут оставлять комментарии. Сперва Вы должно войти либо зарегистрироваться.