SELECT navigator__module_banners.*, navigator__module_banners_types.template FROM navigator__module_banners INNER JOIN navigator__module_banners_types ON navigator__module_banners.type_id = navigator__module_banners_types.type_id WHERE (category_id = "2") AND (expires > '2024-04-25 11:12:43' or isnull(expires)) AND (max_impressions = 0 OR num_impressions < max_impressions) ORDER BY RAND() LIMIT 0,1

Натяжні стелі в Харкові і області від ТОВ Демі-Луне

21.07.15
Фото.Натяжні стелі в Харкові і області від ТОВ Демі-Луне

Натяжна стелі в Харкові та області від Демі-ЛунеКомпанія «Демі-Луне» більше тринадцяти років завойовує авторитет на українському ринку будівельних матеріалів. У якості її натяжних стель не доводиться сумніватися, так як для виготовлення продукції застосовуються сертифіковані матеріали і сучасні технології.Кожен бажаючий може оформити замовлення товару від французького виробника в будь-який куточок країни. Так, ми можемо доставити покупку в Харків або населений пункт в його області. При цьому враховуйте варіант установки і монтажу від професіоналів компанії. Це значно полегшить ваші завдання при проведенні будівельних робіт.

Загальна характеристика натяжних стель

Будівельні деталі виготовляються з використанням плівки ПВХ. Матеріал натягується на спеціальні каркаси, формуючи пластини до 5 метрів завдовжки.Варто підкреслити функціональність таких полотен, так як з їх використанням легко реалізовувати будь-які дизайнерські ідеї. Стелі відрізняються міцністю і надійністю, тому мають гарантоване довгий термін експлуатації.Для декорування приміщення можна вибрати найрізноманітніші форми: від стандартних кіл і квадратів до арок, дуг і багаторівневих конструкцій. При проектуванні легко передбачити варіанти освітлення, так як на стелі просто встановлювати світильники, люстри, для них зручно використовувати інженерні системи комунікацій.Так, на конструкції встановлюються фрагменти витяжки, деталі для сигналізації та відеокамер, що ні ускладнює обслуговування поверхонь.

Безпека та надійність розробок

Стелі натяжної типу допомагають підтримувати стерильність приміщення, тому підходять навіть для дитячих кімнат. Поверхні можна очищати з використанням води і хлору. Підійдуть і стандартні миючі засоби. Застосовується водяна пара.Конструкції не пропускають і не накопичують вологу, тому не дають розвиватися грибків і плісняви. Для підвищення стерильних властивостей поверхні обробляються просоченням, яка бореться з шкідливими мікрооргазмамі.Завдяки натяжним конструкціям ви отримуєте переваги:

• поліпшення звукоізоляції в будинку,

• створення термічного бар'єру в квартирі,

• оформлення приміщення в прийнятному стилі,

• безпеку конструкцій,

• довгий термін експлуатації,

• гарантійне послемонтажний обслуговування.

Стелі можна багаторазово перевстановлювати, що не впливає на їх якість. Професійна установка здійснюється виробником «Демі-Луне» по всій Україні, сторінка с контактними телефонами http://demi-lune.ua/contacts/.

Другие статьи по теме
15.12.23 Как купить модульную мебель для гостиной в Украине с максимальной экономией?
08.11.22 Особливості вибору сучасної тв тумби
24.06.21 Изготовление штор на заказ – достоинства решения
07.03.21 Розсувні системи для меблів
31.12.20 Душевые кабины на заказ в Одессе: 4 технологии, которые использует компания «Favorit Glass» для создания стильных конструкций
23.12.20 Где купить все для инженерной сантехники и отопления под ключ: 5 аргументов в пользу интернет-магазина «Все Фитинги»
20.11.20 Керамическая плитка – красота и долговечность
24.07.20 Выбираем качественную систему освещения для спальни
14.07.20 Недорогой интернет-магазин сантехники порадует своих клиентов большим выбором товаров
04.07.20 Делаем интересный дизайн в кухне
11.05.20 Вам обязательно стоит посетить магазин света Victoria Lighting в Киеве
Комментарии
Извините, но только зарегистрированные пользователи могут оставлять комментарии. Сперва Вы должно войти либо зарегистрироваться.