SELECT navigator__module_banners.*, navigator__module_banners_types.template FROM navigator__module_banners INNER JOIN navigator__module_banners_types ON navigator__module_banners.type_id = navigator__module_banners_types.type_id WHERE (category_id = "2") AND (expires > '2024-05-14 14:07:41' or isnull(expires)) AND (max_impressions = 0 OR num_impressions < max_impressions) ORDER BY RAND() LIMIT 0,1

Реле напруги - надійна безпека електроприладів

30.07.15
Фото.Реле напруги - надійна безпека електроприладів

Стрибки напруги в мережах електричної проводки, на превеликий жаль, і в даний час не стає рідкістю. Причинами таких неприємностей може бути величезна кількість. Такі перепади можуть згубно діяти на працездатність побутових і промислових електричних приладів. Електричні системи створювалися ще в далекі радянські часи, і, зрозуміло, вони були розраховані на набагато меншу, ніж зараз, кількість споживачів.

В даний час до таких низькоякісних, майже повністю зношеним, електричних мереж в один і той же час іноді підключається велика кількість сучасного електрообладнання високої потужності. В результаті цього проектна потужність електричного навантаження підвищується в багато разів, а якість електричних мереж з року в рік стає все гірше і гірше. Через це напруга в мережах дуже сильно перевищує норми через перекосу фаз або ж воно сильно знижується. У таких екстремальних умовах вся електротехніка не може працювати в нормальному режимі.

Електроустаткування, що використовується нами буквально щодня, зазвичай частіше всього імпортного виробництва, від частих стрибків напруги, виходить з ладу. Як наслідок розраховувати споживачеві на проведення ремонту електроустаткування за рахунок виробника, ніяк не передбачається через те, що гарантійні зобов'язання не передбачають ремонту електричної техніки, яка вийшла з ладу із-за збою в мережі.

У таких випадках купити реле напруги - це найбільш універсальне рішення! Воно об'єднує в собі електронний пристрій, що призначений для контролю напруги, це дозволяє такому пристрою здійснювати захисне відключення в умовах перевищення певних, заданих завчасно параметрів приладу. В основі реле напруги, або як його ще називають, реле контролю, знаходиться мікропроцесор, завдяки якому здійснюється плавне регулювання нижнього і верхнього порога спрацьовування, а також певного часу затримки відключення. Його буде цілком достатньо для забезпечення безаварійної роботи промислового та побутового обладнання.

Також, щоб уникнути непередбачених перепадів напруги, можна встановити автоматичний стабілізатор напруги. Робота такого приладу буде спрямована на забезпечення подачі якісного електроживлення, також всілякого захисту побутового електричного обладнання від нестандартного напруги в мережі. Це надійно захистить від різкого стрибка напруги, від усіляких перешкод або короткого замикання в мережі. Тільки в цьому випадку буде забезпечений повний автоматичний контроль мережі. Для бажаючих на 100% захистити електротехніку в своїх будинках, офісі або на підприємстві, реле напруги – просто нічим незамінний прилад. Ціни на реле напруги досить доступні, а його придбання зараз не є проблематичним.

Другие статьи по теме
03.10.23 Диван или кровать - что выбрать
10.02.22 Кружево оптом и в розницу с доставкой по Украине
04.01.22 Свадьбы по сезонам: советы профессионалов
27.04.21 Как часто следует очищать лицо
09.06.20 Незаменимый напиток - ароматный кофе
28.02.20 Казан з алюмінію: плюси та мінуси
22.05.19 Вам обязательно стоит посетить наш магазин янтарных изделий
04.05.19 Химчистка
10.10.18 Интернет-магазин iOK - креативные подарки для всех
26.07.18 В каких бытовых помещениях стоит устанавливать теплый пол
12.06.18 Поиск работы работниками после сорока - курсы видеоблоггеров?
Комментарии
Извините, но только зарегистрированные пользователи могут оставлять комментарии. Сперва Вы должно войти либо зарегистрироваться.