SELECT navigator__module_banners.*, navigator__module_banners_types.template FROM navigator__module_banners INNER JOIN navigator__module_banners_types ON navigator__module_banners.type_id = navigator__module_banners_types.type_id WHERE (category_id = "2") AND (expires > '2024-04-24 23:18:54' or isnull(expires)) AND (max_impressions = 0 OR num_impressions < max_impressions) ORDER BY RAND() LIMIT 0,1

Куди вигідно їхати на заробітки літом

25.05.16
Фото.Куди вигідно їхати на заробітки літом

Не за горами літо і багато українців уже почали займатися пошуком роботи на цей сезон. Кадрові агентства готують привабливі пропозиції у різних країнах, щоб кожен зміг обрати для себе найвигідніший варіант. То ж куди краще їхати на заробітки у літній період?

Робота на фермах

Найбільше вакансій, які готові запропонувати кадрові фірми на весняно-літній період, стосуються виконання сільськогосподарських робіт. Іноземні фермери часто набирають на роботу чоловіків і жінок різного віку для садіння рослин, догляду за ними, збору урожаю і його подальшого переробки. Така робота є у всій Європі і на неї може потрапити кожен бажаючий. Рекрутингові агентства ще на початку весни починають набір груп людей на сезонні роботи на полях. 

Збір ягід

Інша, не менш популярна пропозиція для іноземних працівників, - робота в Фінляндії по збору лісових та дикорослих ягід. Для виконання такої праці не вимагається досвіду чи знання мови, але важлива фізична витривалість працівника. Збирати ягоди доводиться з самого світання до пізнього вечора і при цьому весь зібраний врожай треба або постійно носити із собою, або мати автомобіль, щоб його перевозити. Нерідко фінські роботодавці набирають на роботу людей з власним авто.

Багато фірм пропонують нашим заробітчанам поїхати на збір ягід в Бельгію. За день тут можна заробити до 140 євро. І що важливо, це єдина робота в Бельгії, яка не обкладається податком. Тож заробітчани можуть привезти додому чималі гроші.

Садові роботи

Багато можна заробити, влаштуватись на літо в оливкові і цитрусові господарства в Італії, Греції, Іспанії. Завдяки сприятливу теплому клімату в цих країнах вирощується багато плодів. Відповідно іноземні аграрії потребують додаткових робочих рук для догляду за рослинами і деревами.

Що стосується зарплати, то робота на сільських господарствах здебільшого оплачується від виробітку. Наприклад, за любянку полуниці в Польщі платять від 1,1 до 1,5 злотих. Чим більше врожаю збере працівник, тим більше заробить грошей.

Найбільше можливостей заробити гроші дає сезонна робота в Швеції. Ця країна використовує новітні технології і найсучасніше обладнання у всіх галузях народного господарства, в тому числі і в сільському. Тож кожен заробітчанин, окрім хорошої зарплати, може отримати неабиякий практичний досвід.

Яку сезонну роботу обрати, кожен заробітчанин вирішує сам. Але не варто забувати, що будь-яка сезонна робота на полях і фермах потребує фізичної витривалості.

Другие статьи по теме
14.02.17 2 причины выбрать сайт iamuber.com.ua, который предлагает работу в Убер
08.02.17 Как найти работу в клиниках Чехии
13.05.15 Клиентоориентированная мотивация персонала
04.05.15 По каким причинам можно уволить сотрудника
18.04.15 Эффективный поиск работы
27.09.14 Работа в Запорожье для студентов – только на «МЗЗ»
27.12.13 Проверка подлинности разрешения на работу
17.12.13 Организация синхронного перевода на мероприятиях
20.11.13 Создание сайтов: работа только для профессионалов
20.08.13 Даже специалисты учатся
Комментарии
Извините, но только зарегистрированные пользователи могут оставлять комментарии. Сперва Вы должно войти либо зарегистрироваться.