SELECT navigator__module_banners.*, navigator__module_banners_types.template FROM navigator__module_banners INNER JOIN navigator__module_banners_types ON navigator__module_banners.type_id = navigator__module_banners_types.type_id WHERE (category_id = "2") AND (expires > '2024-04-19 21:21:33' or isnull(expires)) AND (max_impressions = 0 OR num_impressions < max_impressions) ORDER BY RAND() LIMIT 0,1

Купити вишиванку і правильно за нею доглядати – поради від ukrglamour.com.ua

15.06.16
Фото.Купити вишиванку і правильно за нею доглядати – поради від ukrglamour.com.ua

Колись давно, дівчина, що не вміла працювати голкою і не вишила а ні собі весільного наряду, а ні сорочки в подарунок для нареченого не вважалася доброю партією та достойною господинею. На щастя сьогодні, щоб стати власницею цього чудового, завжди популярного вбрання досить перейти за посиланням http://ukrglamour.com.ua/vyshivanki/ та купити вишиванку за своїм смаком і собі, і коханому а дітям. До того ж святкова вишиванка може бути чудовим подарунком.

Але купити вишиванку, особливо найбільш цінної, ручної роботі – це ще не все. Треба ще навчитися доглядати за вишитими речами правильно, щоб не зіпсувати. Адже при вмілому догляді вишиванка може служити вам довгі роки, залишаючись гарною та зручною

Основні правила догляду за вишиванками

Звичайно ж, найчастіше речі псуються під час прання, сушки або прасування. То поділимося кількома порадами щодо прання вишиванок.

Наші пращури не знали пральних порошків, засобів для виведення плям, відбілювачів. Навіть мило не часто використовувалося у господарстві. Глина, зола чудово виконували функції миючих засобів, забезпечуючи речам і білизну і не порушуючи структури тканини та ниток. Звичайно, ми не закликаємо вас повертатися до глини, але при пранні вишиванок краще скористатися звичайним господарським милом. Якщо річ забруднена дуже сильно – додайте до води солі. Найкраща температура для прання -30 градусів за Цельсієм. Жодних сучасних миючих засобів краще не застосовувати.

Якщо ви вже маєте вишиванку та хочете щоб вона якомога довше прикрашала ваш гардероб, вам краще трохи відчути себе жінкою минулого и випрати її руками. Можна спробувати машинне прання в особливому мішечку в режимі делікатного прання, але повну гарантію безпеки для вишитої речі дасть тільки прання руками. Після прання річ треба дуже ретельно прополоскати – рештки мила легко можуть зіпсувати вишивку.

Особливої уваги потребує і сушка. Вишиванки не можна викручувати! Шовкові, шифоні взагалі вивішуються сушитися мокрими, полотняні можна спочатку трохи і дуже обережно віджати у махровому рушнику.

Що стосується прасування, то тут засоби безпеки досить прості та стандартні: на вмикати праску на максимум, прасувати вишиванку зі зворотного боку. Яка б сучасна не була в вас праска, краще між її поверхнею та сорочкою підстелити марлю.

Ці нескладні заходи безпеки у догляді за вишитими речами допоможуть вам зберегти їхню красу і тривалий час користуватися цією справжньою окрасою вашого гардеробу.

Статтю для вас підготував інтернет магазин вишиванок та українського одягу – http://ukrglamour.com.ua/

Другие статьи по теме
03.10.23 Диван или кровать - что выбрать
10.02.22 Кружево оптом и в розницу с доставкой по Украине
04.01.22 Свадьбы по сезонам: советы профессионалов
27.04.21 Как часто следует очищать лицо
09.06.20 Незаменимый напиток - ароматный кофе
28.02.20 Казан з алюмінію: плюси та мінуси
22.05.19 Вам обязательно стоит посетить наш магазин янтарных изделий
04.05.19 Химчистка
10.10.18 Интернет-магазин iOK - креативные подарки для всех
26.07.18 В каких бытовых помещениях стоит устанавливать теплый пол
12.06.18 Поиск работы работниками после сорока - курсы видеоблоггеров?
Комментарии
Извините, но только зарегистрированные пользователи могут оставлять комментарии. Сперва Вы должно войти либо зарегистрироваться.